A kishugom fogyni szeretne mert nem erzi magat jol a borebe? Azert en irok mert em mar elmultam 16 o meg nem. Szoval nem csufoljak vagy valami csak szimplan nem erzi jol magat.
Figyelt kérdés
A hugom 12/l 169-170cm es olyan 60-62kg kozott mozog.2019. nov. 19. 06:56
11/12 Sunshinedoll válasza:
Kevés szomorúbb dolog van, mint amikor egy gyerek a súlyán parázik. Nem a húgod hibája, ilyen világban élünk, ezt látja.
Én nem leszek hasznos válaszadás szempontjából, de egyrészt ne izguljon ennyi idősen a súlyán, másrészt pedig a megfelelő testi fejlődése érdekében nyugodtan mozoghat valamit, mert a napi tesi sz-rt se ér.
De ez az én értelmezésemben inkább kint rohangálás/játszás legyen egyelőre, az bőven elég egy nem-sportoló gyereknek, a súlyán meg ráér még aggódni 16-50 éves kora között. Most még nem kell.
12/12 A kérdező kommentje:
utolso
irtam h het 2x teniszezik es heti 3 tesi orajuk van
2019. nov. 29. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!