Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon ígyis le tudok fogyni?

Vajon ígyis le tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Fogytam már 135 kgról 100ra, de abba kellett hagynom, mert lakásra gyűjtöttünk és a sok csirke+zöldség meg a kókuszolaj, meg a teljes kiörlésű dolgok eléggé elvitték a pénzt a lakásból.

Most újra neki akarok állni a fogyókúrának, de a férjem teljesen ki volt akadva, hogy már csak 1 évre vagyunk a lakástól, ezt már bírja ki, aztán azt csinálok amit akarok.

Ezért most eldöntöttem, hogy úgy fogok lefogyni, hogy a férjem ebből semmit nem fog észrevenni. Nem vásárolok külön magamnak, nem főzök külön magamnak, csak betartom az 1500 kalóriát, és a 160 gramm ch-t.

Szerintetek menni fog ez így?

Tenapi napom:

Reggelizni nem szoktam

Ebéd:300 gramm sült csirkecomb tepsibe sütve, olaj nélkül, de bőrrel

+300 gramm krumplipüré, kicsi vajjal és tejjel.

Uzsonna: 200 gramm krémtúró (diabetikus, Lidlbe lehet kapni kB 90 kalória/100 gramm)

Vacsora: tojásrántotta, olaj nélkül, gombával, hagymával, sonkával, koviubival.

Tegnap kevés szénhidrátot ettem, kB 60-80 grammot, de ma pl tésztás ebéd lesz, az nyílván több szénhidrát is lesz.

Odafigyelek, hogy vacsorára már ne egyek szénhidrátot, amit tudok olaj nélkül csinálok, és nincs se nasi, se cukros üdítő.

2019. nov. 18. 12:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha számolod a kalóriákat és deficitbe vagy akkor nyilván lefogsz tudni.

De igazából nem értem a dolgot. "Diétásan" enni nem kerül sokkal többe, mint a hagyományos étkezés. Gondolom most sem krumpli levesen meg paprikás krumplin éltek, hanem esztek húst, stb. Havi 10-15 000 forint választ el titeket a lakástól?

2019. nov. 18. 12:21
 2/19 A kérdező kommentje:
Nálunk leginkább nem a hússal van gond, mert abba a +500 Ftba nem halok bele amit zöldségre költök krumpli helyett. Hanem hogy sokszor kell főzni a férjemnek túrós tésztát, bablevesr, jó sok kolbásszal, rántással, meg ilyeneket, és ilyenkor nekem kéne külön venni húst meg köretet is, ami viszont már nem csak +15.00p Ft hanem van az 30 is. És igen, minden egyes ftal amit félre tudnánk rakni, de nem teszünk, messzebb kerülünk a lakás vásárlástól, az albérletbe dobáljuk bele a pénzt, mint egy fekete lyukba, az ingatlanárak csak feljebb mennek, szóval megérte a férjemet, hogy minden egyes ftot félre akár most tenni, és nem akarja, hogy 2 felé főzzek.
2019. nov. 18. 12:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értelek, vaj, tej, tojás, gomba, sonka, uborka, erre van pénzetek, nem zsíros kenyéren éltek egyébként sem.

Kisebb adagok, és kevesebb szénhidrát, amit tartasz. Mozogj is valamit, és igyál elég vízet.

2019. nov. 18. 12:40
 4/19 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. A két féle főzés csak gáz/villany költség, nem beszélve a te energiádról és idődről; pénzben mint írtad nem többlet kiadás.
2019. nov. 18. 12:43
 5/19 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet ezen érteni? Nem egyedül élek, van egy férjem, akinek vannak igényei. A vajat, a tejet, a gombát, az uborkát, a tojást, stb-t mindketten megesszük, ha nem fogyókúráznék, ugyanúgy megenném a túróstésztát, a bablevest, a paprikáskrumplit, stb-t. De ha ilyet akar enni, akkor nekem külön kellene főzni, ami + pénz. Ő meg pl semmi zöldséget nem eszik meg. Régen pl csináltam simán csak magamnak kelkáposzta főzeléket, de mióta lakásra gyűjtünk azóta 1 félét főzök, olyat amit mind a ketten megeszünk. És sajnos amit a férjem megeszik az a hízlaló, szénhidrát+ zsír együtt kaja (a férjem nem kövér, 185 cmhez, 80 kg)
2019. nov. 18. 12:50
 6/19 anonim ***** válasza:
94%
Ja, hát ha a férjednek vannak igényei, meg ő nem hajlandó semmi zöldséget megenni, de mégis van bőr a képén rádparancsolni, hogy te ne egyél diétásan, mert az pénzbe kerül, akkor lehet, hogy nem kalóriákból, hanem az urad előtt való csúszás-mászásból kellene visszavenned elsősorban. Egy nőnek sem szabad hagyni az ilyen megalázó bánásmódot. A testi-lelki egészséged kevésbé fontos neki, mint havi 20-30ezer forint?!
2019. nov. 18. 13:40
 7/19 anonim ***** válasza:
most hany kilo vagy?
2019. nov. 18. 14:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

6-osnál a pont, nyilván direkt fogalmazott sarkosan (és még nem is annyira), teljesen igaza van.

a másik fele a dolognak, hogy ezek mellett az ételek mellett is lehet fogyni, csak nyilván nem ideális, pláne, ha nem akarod ezeket enni.

2019. nov. 18. 14:25
 9/19 A kérdező kommentje:

Azért álljon már meg a menet. A férjem nem rámparancsolt, csak szimplán racionális érvekkel meggyőzött, hogy hanyagoljam ezt a fogyókúra témát addig az alig 1 évig, míg összejön a lakásra a pénz. És teljesen igaza van, mert amíg én a fogyókúrámmal foglalkozom, addig dobáljuk bele az albérletbe a havi 100.000 ftot. Ő is rengeteg áldozatot hozott azért, hogy nekünk lakásunk legyen, ő csak annyit kért, hogy ne most kezdjek bele egy drága fogyókúrába mikor már csak alig 1 év és vehetünk lakást. Utána felőle ehetek mindennap csirkemellet, senki se 1 év alatt hal bele az egészségtelen táplálkozásba.

Viszont én nem akarok ez alatt az 1 év alatt visszaszedni 1 kg-t se, ezért keresek olyan megoldást, ahol énis jól járok, de az ő kérését is teljesítem.

Egyébként kereken 100 kg vagyok most.

2019. nov. 18. 14:26
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta neked, hogy csak csirkemellet ehetsz? Itt kezdődnek a gondok..
2019. nov. 18. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!