Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajon ígyis le tudok fogyni?

Vajon ígyis le tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Fogytam már 135 kgról 100ra, de abba kellett hagynom, mert lakásra gyűjtöttünk és a sok csirke+zöldség meg a kókuszolaj, meg a teljes kiörlésű dolgok eléggé elvitték a pénzt a lakásból.

Most újra neki akarok állni a fogyókúrának, de a férjem teljesen ki volt akadva, hogy már csak 1 évre vagyunk a lakástól, ezt már bírja ki, aztán azt csinálok amit akarok.

Ezért most eldöntöttem, hogy úgy fogok lefogyni, hogy a férjem ebből semmit nem fog észrevenni. Nem vásárolok külön magamnak, nem főzök külön magamnak, csak betartom az 1500 kalóriát, és a 160 gramm ch-t.

Szerintetek menni fog ez így?

Tenapi napom:

Reggelizni nem szoktam

Ebéd:300 gramm sült csirkecomb tepsibe sütve, olaj nélkül, de bőrrel

+300 gramm krumplipüré, kicsi vajjal és tejjel.

Uzsonna: 200 gramm krémtúró (diabetikus, Lidlbe lehet kapni kB 90 kalória/100 gramm)

Vacsora: tojásrántotta, olaj nélkül, gombával, hagymával, sonkával, koviubival.

Tegnap kevés szénhidrátot ettem, kB 60-80 grammot, de ma pl tésztás ebéd lesz, az nyílván több szénhidrát is lesz.

Odafigyelek, hogy vacsorára már ne egyek szénhidrátot, amit tudok olaj nélkül csinálok, és nincs se nasi, se cukros üdítő.

2019. nov. 18. 12:10
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem, ott kezdődnek a bajok, hogy nem tudod értelmezni a dolgokat. Azt írtam, hogy a férjemtől akár mindennap ehetek csirkemellett, ha azt akarok, miután megvettük a lakást.

Nekem az állandó különfőzés okoz gondot, mivel a férjem mást sem eszik, csak szénhidrátot+zsírt együtt. Húsokból is szinte csak a zsírosakat eszi meg, így szó szerint állandóan külön kéne főznöm, mert csirkét pl egyáltalán nem eszik max rántott csirkeszárnyat, állandóan szalonna, kolbász, hurka, fasírt ilyeneket eszik meg. Ami nem éppen jól beilleszthető egy diétába. Így csak annyit tudok csinálni, hogy csökkentem az adagot, és vacsorára próbálok valami szénhidrát menteset enni.

2019. nov. 18. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Ehetsz mindent,amit a férjed eszik, csak mellette hetente minimum 5*1 órát kéne edzeni. Tele a net/youtube edzős videókkal,mind ingyenes. Ezt aztán nem kifogásolhatja a férjed. Csak diétával nem lehet normálisan fogyni. Ha rendesen mozognál,akkor simán le fognak menni a kilók bableves mellett is!
2019. nov. 18. 15:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
ok, szóval a férjed elvárja, hogy 1 évig még étkezz "egészségtelenül", ahogy te is hívod, de ő nem akarja meghozni azt az "áldozatot", hogy 1 évig "egészségesebben" eszik, ezzel támogatva a te céljaid és a lakásvásárlást is? érdekes.....
2019. nov. 18. 15:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én értem a kérdésed és szerintem menni fog így a fogyókúra. Azért amit lehet próbálj meg a főétkezésekből is átalakítani. Pl a pörkölteket csináld csirkéből, a főzelékeket ne rántással, hanem saját magukkal sűrítsd be, a rántott dolgokat tepsiben süsd meg..stb
2019. nov. 18. 16:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha szénhidrátcsökkentésben gondolkodsz, akkor azt simán meg tudod oldani úgy, hogy nem kell sokat költened a saját plusz kajáidra. Fehérje- és zsírforrásnak ott van az, amit a férjed eszik (lehet az kolbász, zsíros húsok is, tojást tegnap is ettél), a szénhidrátosabb köretekből (tészta, krumpli, rizs) egyél kisebb adagot és/vagy olcsó zöldségeket. Ilyenkor is lehet kapni pl. répát, káposztát, céklát, tegnap is ettél uborkát, egyéb zöldségeket. Ehetsz savanyú káposztából készült ételeket is (pl. székelykáposzta), csak lehetőleg kenyér nélkül. Ha a férjed a sok rántással készült ételeket szereti, vedd külön a saját részedet, mielőtt beleteszed a rántást, és a sajátodba tegyél kevesebbet vagy sűrítsd valami mással, más módszerrel (pl. főzeléket úgy, hogy egy részét lepürésíted). Ha azt nézzük, hogy most nem eszel nasikat, nem iszol üdítőt, ezekkel megspórolsz annyi pénzt, hogy egy kis plusz zöldség simán belefér.
2019. nov. 18. 16:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Bablevest, hurkát, fasírtot is nyugodtan megehetsz, csak ne krumplit egyél hozzá, gondolom a szent ember nem fog kiakadni egy kis saláta vagy párolt zöldség láttán, ha nem kerül a tányérjára.
2019. nov. 18. 16:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem is menni fog! Nem étem mi + 100 ft egy hónapban, de ahogy tegnap ettél, az elé jónak mondható :)

És fontos az egészséged, meg hogy jól érezd magad a bőrődben. Többet fogtok fizetni a féjeddel, ha belebetegszel a túlsúlyba- érvelhetsz akár ezzel is!

Esetleg még natúr- zsírszegény joghurtot ehetnél, azok nem drágák és nem kell "megfőzni"

2019. nov. 18. 19:52
 18/19 anonim ***** válasza:
Monjuk a férjed is támogathatna abban az 1 évben és ehetne egészségesen (ami nem mellesleg a saját érdeke is). De mivel ez nem opció (amúgy miért nem?), nézz utana a ketogén étrendnek.
2019. nov. 18. 20:05
 19/19 anonim válasza:
100%
Es a ferjedet az nem zavarja véletlenül hogy egy gömböc vagy? Ne haragudj de ez az egész sztori nagyon abszurdnak tűnik
2019. nov. 21. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!