Vajon ígyis le tudok fogyni?
Fogytam már 135 kgról 100ra, de abba kellett hagynom, mert lakásra gyűjtöttünk és a sok csirke+zöldség meg a kókuszolaj, meg a teljes kiörlésű dolgok eléggé elvitték a pénzt a lakásból.
Most újra neki akarok állni a fogyókúrának, de a férjem teljesen ki volt akadva, hogy már csak 1 évre vagyunk a lakástól, ezt már bírja ki, aztán azt csinálok amit akarok.
Ezért most eldöntöttem, hogy úgy fogok lefogyni, hogy a férjem ebből semmit nem fog észrevenni. Nem vásárolok külön magamnak, nem főzök külön magamnak, csak betartom az 1500 kalóriát, és a 160 gramm ch-t.
Szerintetek menni fog ez így?
Tenapi napom:
Reggelizni nem szoktam
Ebéd:300 gramm sült csirkecomb tepsibe sütve, olaj nélkül, de bőrrel
+300 gramm krumplipüré, kicsi vajjal és tejjel.
Uzsonna: 200 gramm krémtúró (diabetikus, Lidlbe lehet kapni kB 90 kalória/100 gramm)
Vacsora: tojásrántotta, olaj nélkül, gombával, hagymával, sonkával, koviubival.
Tegnap kevés szénhidrátot ettem, kB 60-80 grammot, de ma pl tésztás ebéd lesz, az nyílván több szénhidrát is lesz.
Odafigyelek, hogy vacsorára már ne egyek szénhidrátot, amit tudok olaj nélkül csinálok, és nincs se nasi, se cukros üdítő.
Nem, ott kezdődnek a bajok, hogy nem tudod értelmezni a dolgokat. Azt írtam, hogy a férjemtől akár mindennap ehetek csirkemellett, ha azt akarok, miután megvettük a lakást.
Nekem az állandó különfőzés okoz gondot, mivel a férjem mást sem eszik, csak szénhidrátot+zsírt együtt. Húsokból is szinte csak a zsírosakat eszi meg, így szó szerint állandóan külön kéne főznöm, mert csirkét pl egyáltalán nem eszik max rántott csirkeszárnyat, állandóan szalonna, kolbász, hurka, fasírt ilyeneket eszik meg. Ami nem éppen jól beilleszthető egy diétába. Így csak annyit tudok csinálni, hogy csökkentem az adagot, és vacsorára próbálok valami szénhidrát menteset enni.
Szerintem is menni fog! Nem étem mi + 100 ft egy hónapban, de ahogy tegnap ettél, az elé jónak mondható :)
És fontos az egészséged, meg hogy jól érezd magad a bőrődben. Többet fogtok fizetni a féjeddel, ha belebetegszel a túlsúlyba- érvelhetsz akár ezzel is!
Esetleg még natúr- zsírszegény joghurtot ehetnél, azok nem drágák és nem kell "megfőzni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!