A kishugom fogyni szeretne mert nem erzi magat jol a borebe? Azert en irok mert em mar elmultam 16 o meg nem. Szoval nem csufoljak vagy valami csak szimplan nem erzi jol magat.
Maga a kerdes kimaradt😅
Mit csinalhatna h egy 5 kg-t ledobjon?
12 évesen felesleges diétáznia. Ha nem érzi jól magát a bőrében az azért van, mert keveset sportol. A testi-lelki egyensúly nagyon fontos.
Hagyja el a chipeket, a cukros üdítőket, igyon sok vizet, egyen több zöldséget és gyümölcsöt, illetve a legfontosabb. Iratkozzon be valami sportra. Foci, kosárlabda, de még a tollas és a pingpong is jobb a semminél. Vagy ha valami nőiesebbet akár, akkor zumba, vagy bármilyen tánc.
Ha ezeket megfogadja, bomba jól fog kinézni.
Ami a legfontosabb, hogy kalóriát semmiképp se számoljon. Ő még fejlődésben lévő szervezet, a kalóriaszámlálástól nagyon hamar kialakulhat nála hiánybetegségem, ami az ő szervezeténél visdzafordíthatatlan. Illetve pont abban a kamaszkorban van, ahol könnyű túlesni a ló másik oldalára, és könnyen eshet anorexiába hiszen, minnél kevesebbet eszik, annál jobban összeszűkül a gyomra, nem méri fel a hormonok miatt a helyzet súlyosságát, hogy meddig szabad lemenni.
Szerintem el kéne neki magyarázni hogy teljesen jó súlya van.
Érdemes lenne sportolnia és egészségesen enni, mást nem nagyon kéne szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!