Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene az LCHF...

Valaki segítene az LCHF diétával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Azt odaáig értem, hogy csökkentett szénhidrát, de azt honnan tudom, hogy mennyi zsírt kell bevigyek? Oké, hogy ezt meg kell emelni ha a szénhidrátot csökkentem na de mennyire pontosan? Hogy tudom ezt kiszámolni?

Illetve érdekelne aki így fogyott mennyi idő alatt milyen eredményeket ért el? Mennyit mozgott?

2019. nov. 16. 18:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%

8. ott az infó, csak el kell olvasni. de mivel én úgyis rosszul tudom, akkor nyilván nem érdemes.

10. azért fura, azt írod ne írjak hülyeségeket, te meg az írod, hogy raktározó hormon. ok.

2019. nov. 17. 14:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért írtam mert az. Hízàsért, zsírraktàrozàsért felelős hormon. Ez tény. És jobban hiszek egy hús vér, nevét vàllaló szakembernek, mikor ezt mondja ,- akinek a tanàcsai végre bevàlnak-, mint egy névtelen , àltalam ismeretlen akàrkinek, aki belinkel valami neten halàszott cikket. Ennyi.
2019. nov. 17. 18:23
 13/26 anonim ***** válasza:
41%

ebben abszolút igazad van, én se hinnék egy anonim ismeretlennek. mondjuk az valószínű, hogy megfontolnám, amit mond, és ha nem is vagyok megelégedve a "neten halászott cikkel", akkor magam indulnék az igazság keresésére. de különbözőek vagyunk, megértem.

"Hízàsért, zsírraktàrozàsért felelős hormon. Ez tény" ez nem tény, ez egy mítosz. max. cukrot raktároz, zsírt nem. max.

ettől függetlenül, ha amit neked javasoltak, az nálad működik, az nagyon szuper és örülök, és nyilván ezt fogod folytatni. csak nem kell köréépíteni fals információkkal tűzdelt elméleteket (vagy ha igen, akkor nem muszáj másoknak hirdetni).

2019. nov. 17. 18:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem fals infók és nem elméletek. Amúgy meg nem csak én àllítom ezt. Sokan màsok is tisztàban vannak ezekkel a dolgokkal itt gyakorin.

Mindegy, én befejeztem. Te higgy annak a cikknek a netről, ha akarsz, ha neked az kényelmesebb. Egészségedre.

Én inkàbb hitelesebb, profi, hozzàértő forràsnak hiszek és ennyi. Szia.

2019. nov. 17. 19:33
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

na látod ez a szomorú manapság, hogy ilyen mítoszok terjedhetnek, mert akik nem hajlandóak rendesen mögénézni a dolgoknak, csak elhisznek általuk hitelesnek gondolt forrásokból érkező infókat (orvosok, dietetikusok, szakemberek is tévedhetnek, mekkora meglepetés), azok a továbbiakban homokba dugják a fejüket, terjesztik tovább a mítoszokat (hogy aztán már mindenki tisztában legyen velük itt a gyakorin, muhahaha, vagy nem tudom mi a cél), és elégedetten dőlnek hátra, mert lepontozták azt, aki igazat mondott.

eszmecsere nuku - befejezted, viszlát. nagyon mulatságos (lenne, ha a fél világ hozzáállása nem ez lenne a dolgokhoz)

gratulálok a hozzáálláshoz, majd ha egyszer véletlenül (mert csak véletlenül történhet), sok-sok év múlva (amikor felnősz), rájössz, hogy az elméleted hibás, majd gondolj arra, hogy mennyi évet megspórolhattál volna, ha már most utánanézel. ciao.

2019. nov. 17. 21:53
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem nyert. Én magasról leszarom a pontozàst, hülyeségnek tartom, és soha senkire nem nyomtam se le, se fel. Bàrmi marhasàgot írt is. Tudod itt màs emberek is vannak rajtam kívül, akik elolvassàk a kommenteket. Ezek szerint ők se értenek veled egyet... Biztos van rà okuk.

Olyannal meg nem érdemes vitàzni mint te. 1.Felesleges, mert nem értünk egyet és soha nem is fogunk. Elengedem a dolgot, te meg vergődhetsz tovàbb nyugodtan. Nem ér ennyit az egész.

2. Ha igazam van, akkor se ismernéd el. Tipikusan ilyen embernek tűnsz az iromànyaid és a stílusod alapjàn. Nem egy ember írta, hogy nincs igazad, tévesek az infóid, mégse esik le, hogy vissza kéne venni az arcodból. Fújsz valami netes cikkecskét mintha az csakis a tévedhetetlen igazsàg lenne.

Vannak emberek akiknek nem hiszek, akik elvileg értik a dolgukat, mégis olyan informàciókat adtak, amik messze semmit sem értek... Az orvosok se tudnak mindent, a legtöbb dietetikus fejét is elavult dolgokkal tömik, na, nekik sem hiszek, se az orvosnak aki szintén baromsàgokat mondott. Miért? Mert amiket mondtak, nàlam nem működtek.

De van kivétel. Az az egy, aki elmondta a valósàgot, az inzulin, a szénhidràtbevitel és a hízàs- fogyàs közti kapcsolatról, ami hatàsos, és ezàltal életmentő volt szàmomra. Ez egy elég nyomós érv és kész.

Plusz jobb dolgom is van annàl, hogy veled leàlljak vitàzni. Én nem gyakorin élem az életem.

Felesleges olyasmiről vitàzni aminek az igazsàgalapjàt magam tapasztaltam meg, màs- hamis " igazsàgokkal" " bölcsességekkel" szemben. Remélem sikerült felfogni, de ha nem, az se baj:)

2019. nov. 17. 22:45
 17/26 A kérdező kommentje:

Na ugyanazt írtátok de azért veszekedtek.

Leírta, hogy igen szénhidrátot raktároz ha többet viszel be és azt alakítja át zsírrá.

Tehát ez nem egy zsír raktározó hormon hanem a szénhidrátot tárolja zsír formájában rajtad.

Na itt a veszekedés vége.

Egyébként az, hogy kinek mennyi az a szénhidrát ami jó neki és nem tolja fel az inzulint az változó azt nem lehet megmondani, hogy na most 100gramm alatt kell lennie mert valakinek 160grammal is simán megy a fogyás sőt valakinek többel is.

Egyénileg kell kitapasztalni.

Na most kb magamnak válaszoltam meg a kérdésem de utánanéztem azóta és okosodtam. :D

2019. nov. 17. 23:27
 18/26 anonim ***** válasza:
58%

nem fontos a pontozás, de azzal kezded a válaszodat. ok

"ilyennel" nem érdemes vitázni. mesélj még arról, hogy milyen vagyok, meg mit ismernék el és mit nem :D

tudod a vitákkal (én eszmecserének hívom, biztos mert akkora arcom van, hogy nem szeretem vitának hívni) az ember gazdagodik, így változtattam meg én is néhány korábbi erős hitemet sok-sok év során, amíg eljutottam azokhoz az infókhoz, amik tényleg számítanak. de van, aki ilyesmire nem hajlandó.

milyen arcomból? most minősítettél "ilyennek", akivel nem "vitázol", nálad a harsona, amivel terjeszted a meggyőződéseid, amelyek nem tényeken alapulnak, mégis milyen arcból kellene visszavennem?

fordítva ülsz a lovon.

"cikkecske"...komoly háttérmunkán alapul, de nyilván bele se néztél.

de te komolyan azt gondolod, hogy én egyetlen egy cikkre alapozom azt, amit mondok? mondjuk lehet, hogy ezt gondolod, magadból indulsz ki, te megtaláltad azt az embert, aki segített, a mögötte lévő elméletbe már nem is kell belenézni (végülis tényleg nem kell - de ezt már mondtam -, ha neked segített, csak nem kell igeként hirdetni).

vergődök? neked komoly problémáid vannak úgy tűnik.

na mindegy, biztos összefutunk még, mert igyekszem irtani ezt a mítoszt, ahol csak tudom, szóval akkor megegyezhetünk abban, hogy figyelmen kívül hagyjuk egymást, hiszen te nem "állsz le vitázni"

2019. nov. 17. 23:36
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

kedves kérdező, nem írtuk ugyanazt, ebből kerekedett ez a pár oldal.

arra egyébként ügyelj, hogy a fehérje sok esetben még jobban megnyomja az inzulinszintet, mint a szénhidrát (sőt, ha kevesebb szénhidrátot fogyasztasz, akkor annál érzékenyebb leszel a fehérjének erre a tulajdonságára).

tehát aki hisz ebben az elméletben, annak ajánlatos a fehérjét is nagyon minimálisra csökkentenie (atyavilág)

2019. nov. 17. 23:41
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

a fehérje nem emeli meg annyira az inzulint mint a szénhidrát.

és a szénhidrát sem ugyanúgy attól függ mit eszel.

de ilyen baromságot ne írj, hogy a fehérjét is le kell csökkenteni!!!

fehérje nélkül lesz csak mindenféle betegséged aki fogyni akar annak pont, hogy a fehérjét meg kell emelnie!!!

2019. nov. 19. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!