LCHF étrend! Tulajdonképpen mi az? Sokan ajánoktták, de nem tudom mit és hogyan kellene!
Low carb high fat vagyis alacsony szénhidràt és magas zsírtartalmú étrend. Èn neten akadtam rà, egy dietetikus àltal.
Màsfél hónapja élek így , ki lehet alakítani sajàt ízlés szerint. 6,7 kg mínusznàl jàrok, szenvedés, éhezés, koplalàs , kalóriàk szàmolgatàsa nélkül. Csak a tàpanyagbevitelt figyelem.
Itt egy rövid leírás az életmódról. Ez általános, de igazából személyre is lehet szabni, mondhatni magaddal lehetsz megengedőbb, amennyiben már van önkontroll, és picit hozzászoktál:) Én legalábbis így csináltam. Az alap a fontos, hogy abból ki mit hoz ki az már egyéni dolog. A csajszi dietetikus, és van youtubeon egy fogyni vágyóknak szóló videósorozata. Abban beszél erről az étrendről, nagyon jól elmagyaráz dolgokat, sok mindenről beszél benne, a motiváció fontosságáról, hgy miért nem ajánlja pl a kalóriaszámolgatást stb. Elmondja miért nem jó ha csak a mérlegre hagyatkozik az ember, ilyenek:) Szerintem rohadt jó, és nekem rengeteget segített. 2. válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!