Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek mi okozza a legnagyobb...

Kinek mi okozza a legnagyobb problémát a fogyókúrában?

Figyelt kérdés

#nehézség #fogyási
2019. nov. 16. 09:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már semmi, mióta rájöttem, hogy attól vagyok kívánós, hogy nincsenek ízek, a fűszerek nem tartalmaznak sok kalóriát, nyugodtan lehet használni őket.
2019. nov. 16. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ingadozó motiváció (és természetesen nem a fogyókúrában, és hosszú távra tervezek, nem egy átmeneti kúrában gondolkodom). Meg hogy lassú vagyok a konyhában, egy csomó időm elmegy a zöldségdarabolással meg ilyenekkel, de mégse akarom megvenni az előre összevágott zöldségkeveréket 2000 ft/kg áron, mikor a fejeskáposzta meg a sárgarépa lényegében tizedannyiba kerül.
2019. nov. 16. 11:24
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
A fáradtság. Este hazaérek és még főzni vagy hétvégente mikor utólérhetem magam a takarítással még bevásárolni is menni. Egyszerűbb ha rendelek, de éttermekben ami nem hízlal az túl drága vagy nem szeretem, ezért marad a hízlaló. Ráadásul azzal hitegetem magam hogy mivel igazából nincs komoly túlsúlyom ez simán belefér... na ebből lesz az hogy 1-2 hónap és gurulni fogok. Szóval mostmár ideje komolyan vennem.
2019. nov. 16. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Az idő. A fogyàs olyan nekem mint egy 100 emeletes épület, amibe, ha bemegyek, a liftet szeretném hasznàlni, de az nem működik. A lépcsőn kell végig mennem, lépésről lépésre. Ami sokàig tart. Nekem ez a legnehezebb, türelmesnek lenni. Semmi màssal nincs bajom. :)
2019. nov. 16. 15:05
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
haha, 4-es, ez egy nagyon jó hasonlat. mással nekem sincs problémám, csak a fránya lépcsők - meg hogy néha vissza kell . menni egy emeletet :)
2019. nov. 16. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azok, akik nem képesek felfogni, hogy nem, én ezt nem fogom megenni, és nem, egy kicsit sem eszek belőle... ha egyszer megkínál, én mondom, hogy köszönöm nem, és ő elfogadja, az rendben. De amikor csak azért is rám akarja erőszakolni, az nagyon zavar.
2019. nov. 16. 21:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy 0 akaraterőm van
2019. nov. 17. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!