Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a te legnagyobb motivációd?

Mi a te legnagyobb motivációd?

Figyelt kérdés
Kezdem én: soha nem jártam strandra, de szültem egy gyereket. Idén még el tudom mismásolni a strandot azzal, hogy kicsi a gyerek hozzá, de jövőre ez már nem fog menni. Muszáj lesz jövőre bomba formába hozni magam!!!
2019. márc. 19. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az motivál, hogy nyáron jó érzéssel menjek a strandra. Nem tudom mennyi plusz van rajtad, de ne halogasd jövőre, legyen az célod hogy júliusban gond nélkül mész a strandra a kisbabáddal együtt!
2019. márc. 19. 17:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Legalább 40 kg plussz van rajtam, úgyhogy a strand mindenképp jövőre marad :D de már januárban elkezdtem tenni érte
2019. márc. 19. 17:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szuper, hogy hozzákezdtél a fogyáshoz, és sok kitartást :-) Viszont közben szerintem dolgozz az önismereteden, önértékeléseden is. Nem egészséges, ha tényleg azért nem akarsz a strandra menni, mert mások meglátják, hogy hogy nézel ki. Aki ezért megszól vagy megbámul, az egy bunkó idióta, és nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Attól persze még tarts ki az életmódváltás mellett - magadért és a gyerekeidért, hogy egy strapabíró és hosszú életű anyukájuk legyen.

Engem az motivál, hogy egészségesebb szeretnék lenni, jobban szeretném bírni a fizikai terhelést, el szeretném kerülni a későbbi derékfájást, infarktust stb. Emlékszem, hogy amikor 10 kg-mal könnyebb voltam, mennyivel könnyebben ment a rohangálás. Persze fiatalabb is voltam, de nem reménytelen visszaszerezni az akkori kondíciómat. Nem is igazán "bomba" formába szeretném hozni magam, legalábbis ami a mai szépségideált illeti, mert az már túl sovány és mű elemeket is tartalmaz (legalábbis nincs túl sok nő, akinek ceruzavékonyan is lufi mellei vannak). Ez már nem az egészség kategóriája.

Persze bennem is ott van, hogy mit fognak szólni mások, ha meglátnak, meg ha meglátnak sportoláshoz való, sokat mutató ruhában, de igyekszem megszabadulni ezektől a buta gondolatoktól, még ha nem is könnyű, mert nem ez a jó irány. Nem biodíszlet vagyok, hanem egy emberi lény. Egyetlen egy másik ember van még, akinek azért számít a véleménye: a férjem. Neki is jobban fogok tetszeni vékonyabban.

2019. márc. 19. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

- Màr félek a korai halàltól

- Összeírtam egy listàt arról, mennyi bajom van a kövérség miatt. Így egyben làtva megdöbbentően hosszú lett

- Beteg lettem. IR, PM alulműködés, petefészek cisztàk, magas prolaktin, magas vérnyomàs

- Szeretném visszakapni az egészségem

- Szeretnék egy elfogadhatóbb külsőt. Magamért.

- Szeretnék a férjemmel együtt megöregedni

- Szeretnék magamra könnyebben ruhàkat kapni

Nemrég kattantam be , hogy ez így nagyon nem élet. Vàltottam. Tudatosabban csinàlom, elkerülve a régi hibàimat amik mindig koplalàsba fordultak, mert nem tudtam elfogadni, hogy anélkül is lehet. Nem tudtam elfogadni, hogy a fogyàs egy hosszú folyamat, türelmetlen voltam, rengetegszer feladtam:(

Most eldöntöttem, hogy màsképp csinàlom. Hónap elejével kezdtem. Több az energiàm mint valaha, nem koplalok, nem éhezem, a körméreteim centikben csökkenni kezdtek. Eldöntöttem, hogy NEM vagyok hajlandó elfogadni a kövérségemet!

2019. márc. 19. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
4# Respect! 💪👍👋👋👋
2019. márc. 19. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én legnagyobb motivációm h a férjemnek tetszek, meg ne mondják rám h na szült egy gyereket és h néz már ki, h megváltozott. Rajtam 15 kg plussz volt, abból már 12 lement! Még van hátra 3! Meg az is jól esik ha mondjuk mások is megnéznek, férfiakra gondolok, nem akarok semmit tőlük de hízik a májam 😃 az én gyerekem 2.5 éves, szóval nekem lassan ment a dolog, de már így a finisben azt mondom megéri! Nagyon ügyes vagy h belevágsz! Sok sikert kívánok neked, kitartás! Hamarosan bomba formában leszel ha komolyan elhatároztad magad!
2019. márc. 20. 07:00
 7/8 anonim válasza:

Egy fiú, sajnos :(

16/l

170 cm 70-1kg, 9 kiló ment le december óta

2019. márc. 20. 16:14
 8/8 ChildOfGod válasza:
100%
Az h unom azt h egyszerűen nem tudok/ merek szépen, nőiesen öltözködni. Azt akarom h ha bemegyek egy ruhaüzletbe akkor ne kelljen órákig keresgélnem akár üres kézzel kijönnöm mert nem volt a méretemben vagy mert szörnyen áll minden darab hanem ha beleszeretek egy darabba akkor az rajtam is szépen álljon és tudjam én is azt mondani h ez milyen jól áll. Szeretném mindig igazán szépnek látni magam
2019. márc. 21. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!