Mi a te legnagyobb motivációd?
Szia!
Szuper, hogy hozzákezdtél a fogyáshoz, és sok kitartást :-) Viszont közben szerintem dolgozz az önismereteden, önértékeléseden is. Nem egészséges, ha tényleg azért nem akarsz a strandra menni, mert mások meglátják, hogy hogy nézel ki. Aki ezért megszól vagy megbámul, az egy bunkó idióta, és nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele. Attól persze még tarts ki az életmódváltás mellett - magadért és a gyerekeidért, hogy egy strapabíró és hosszú életű anyukájuk legyen.
Engem az motivál, hogy egészségesebb szeretnék lenni, jobban szeretném bírni a fizikai terhelést, el szeretném kerülni a későbbi derékfájást, infarktust stb. Emlékszem, hogy amikor 10 kg-mal könnyebb voltam, mennyivel könnyebben ment a rohangálás. Persze fiatalabb is voltam, de nem reménytelen visszaszerezni az akkori kondíciómat. Nem is igazán "bomba" formába szeretném hozni magam, legalábbis ami a mai szépségideált illeti, mert az már túl sovány és mű elemeket is tartalmaz (legalábbis nincs túl sok nő, akinek ceruzavékonyan is lufi mellei vannak). Ez már nem az egészség kategóriája.
Persze bennem is ott van, hogy mit fognak szólni mások, ha meglátnak, meg ha meglátnak sportoláshoz való, sokat mutató ruhában, de igyekszem megszabadulni ezektől a buta gondolatoktól, még ha nem is könnyű, mert nem ez a jó irány. Nem biodíszlet vagyok, hanem egy emberi lény. Egyetlen egy másik ember van még, akinek azért számít a véleménye: a férjem. Neki is jobban fogok tetszeni vékonyabban.
- Màr félek a korai halàltól
- Összeírtam egy listàt arról, mennyi bajom van a kövérség miatt. Így egyben làtva megdöbbentően hosszú lett
- Beteg lettem. IR, PM alulműködés, petefészek cisztàk, magas prolaktin, magas vérnyomàs
- Szeretném visszakapni az egészségem
- Szeretnék egy elfogadhatóbb külsőt. Magamért.
- Szeretnék a férjemmel együtt megöregedni
- Szeretnék magamra könnyebben ruhàkat kapni
Nemrég kattantam be , hogy ez így nagyon nem élet. Vàltottam. Tudatosabban csinàlom, elkerülve a régi hibàimat amik mindig koplalàsba fordultak, mert nem tudtam elfogadni, hogy anélkül is lehet. Nem tudtam elfogadni, hogy a fogyàs egy hosszú folyamat, türelmetlen voltam, rengetegszer feladtam:(
Most eldöntöttem, hogy màsképp csinàlom. Hónap elejével kezdtem. Több az energiàm mint valaha, nem koplalok, nem éhezem, a körméreteim centikben csökkenni kezdtek. Eldöntöttem, hogy NEM vagyok hajlandó elfogadni a kövérségemet!
Egy fiú, sajnos :(
16/l
170 cm 70-1kg, 9 kiló ment le december óta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!