Mennyi kalória vagy hány gramm szénhidrát volt a legnagyobb"félreevésetek"?
Sajna nem tudom, hányezer kcalt ettem régen, de nagyon sokat, évtizedeken át... Fél lábos lebbencsleves tuti volt közte mint vacsora s az azért erős. Manapság 4000 kcal a plafon, jelentős kalóriatöbbletnél jó étrend mellett kikapcsol az éhség, étvágy, pontosabban negatívba megy (nullánál még simán tudok enni).
Néha van 250 gramm ch a napomban, az gyilkos, hosszútávon elég fájdalmas is, pedig meglepően jól bírom a félreevést sokakhoz képest, akik hasonló életmódot követnek.
Kezdetben nagyon sűrűn mentem 200 gramm fölé a zsírral (miközben ugye igyekeztem fogyni), most már minimalizálom és csak 100-130 gramm a mennyisége.
A fehérje közel állandó, azzal ritkán eszem magam túl (amíg nem nyúlok húshoz, ezért is lettem vega újra).
Egy étkezésre... 2800 kcal az volt már, s ez épp csak az éhség elverése volt. Ez szerencsére ritka. Azt hiszem, ekkor állítottam be a "150-160 gramm zsír egy étkezésre" rekordomat.
Egy étkezésre max. ch-t nem tudom, de gondolom, 150-200 gramm körül lehet.
A fentiekből csak a szénhidrátdús és az éhség nélküli evést tekintem félre-, illetve túlevésnek, az, hogy sokat eszem, mert éhes vagyok, teljesen korrekt viselkedés a részemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!