Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Hogyan fogytok?

Egyetemisták! Hogyan fogytok?

Figyelt kérdés

-nem tudok reggelizni (korán kelek és halál fáradt vagyok így is, korábban nem tudok felkelni és nem is kívánok semmit)

-napközben óráim vannak, nem tudok normálisan enni, mert nincsen rá időm (nem tudok elmenni ebédelni, a hideg főtt ételt nem bírom megenni, mászkálni kell az épületek között a 15-30 percekben, vagy semmi vagy max. valami szendvics vagy gyümölcs vagy péksütemény)

-este érek haza ilyenkor vacsorára eszem meleg ételt vagy annak hiányában hideget (saláta, müzli, szendvics)

-nem tudok magamnak főzni (koli)

-sokat kell tanulni, beadandókat írni, olvasni és az embernek csomó ideje elmegy erre, elfárad

Nem eszem sokat, nem nasizom, nem iszom cukros löttyöket, nem iszom alkoholt, de nyilván nem is jó az étkezésem és az életmódom. Viszont, nem tudom hogyan ehetnék napi 5x vagy hogy hogyan mehetnék naponta sportolni és hasonlók.

2019. nov. 9. 15:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Korábban alatt azt érted gimiben? Én is meglepődtem anno, hogy dehát nem is eszem sokkal többet. Ez lehet így van, csak épp gimiben rendszeresen volt tesi óra meg egy csomót mászkáltunk, egyetemen meg csak elmentem a suliig a koliból meg vissza kb.

A mozgást kell növelni és próbálj meg valamit kitalálni, mert az önmagában kevés.

Hétvégén ha hazamész főzz egészséges ételeket és vidd be a koliba, hogy legalább este tudj normálisat enni. Ha este tudsz nem hízlalót enni és a reggelt is megoldod, pl joghurttal, gyümölccsel(az azért belefér óra előtt), akkor ezek mellett simán megengedheted, hogy ebédre szendvicset egyél, hiába sok kalória. Bár jobb lenne, ha inkább a büfés rántott húsos, meg ki tudja mi helyett este raknál össze valamit. Veszel teljeskiőrlésű kenyeret meg zöldségeket, csinálhatsz körözöttet vagy valami más szendvicskrémet. Reggel 10 perc se összedobni aztán majd suliba megeszed azt ebéd időben. Plusz igyál sok vizet az eltelít. Mondjuk amit otthonról hozol, jó szerdáig, csütörtök-pénteken meg nézz szét honnan tudsz rendelni, valami egészséges kaját.

2019. nov. 10. 16:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedben azt csinálnám, hogy minden reggel csinálnék zabkását és azt vinném el suliba, az jó mondjuk tízóraira, plusz teljes kiőrlésű zsemléből csinálnék szendvicset, csirke/pulykamellsonka, sajt, vaj, plusz mellé zöldségek, ezzel kihúzod a napot, este vacsira meg ennék meleg kaját. Nem tudom melyik városban élsz, de Budapesten lehet rendelni pl Interfoodtól, Cityfoodtól egész hétre kaját egész jó áron, ha anyagilag belefér (és meg tudod oldani az átvételét pl. a portás a koliban átveszi..), akkor csak este meg kellene melegítened.

Én a zabkását reggelire szoktam enni, 4 evőkanál sparos/aldis aprószemű zabpehely (ezek olcsók és jók), 1 dl tej, 1 dl víz, 3 percre mikróba, aztán lehet hozzátenni 1 banánt összenyomkodva+1 kocka étcsoki, vagy reszelt alma+fahéj+méz, meggy+kókuszreszelék+cukrozatlan kakaópor+méz, vagy ha még tartalmasabbat akarsz akkor akár fehérjeport is tehetsz pl bele. Ha hétvégén otthon vagy, süthetsz pl zabpehelyből muffint is, abból is be tudnál napközben kapni egyet egyet.

2019. nov. 16. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!