Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrás tippek 14 éves fiúnak?

Fogyókúrás tippek 14 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok,s fogyni szeretnék.Nem vagyok kövér látszatra,csak annyi,hogy van egy kis pocakom,ezt szeretném,ha lentebb menne,s picit vékonyabb lennék.179 cm vagyok,s kb. 85 kg.Tudtok olyan fogyókúrás tippeket adni,amivel nyugisan élhetek,nem esik le a cukrom,vérnyomás,stb,valamint nem terheli meg a fejlődő szervezetem?
2010. júl. 17. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy 14 éves fiú kerülje a gyorskajákat, a cukros löttyöket, a lángosokat és a többi desszertet/pékárúkat

Ennyi, kellemes életet !

2010. júl. 17. 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:

179, 85 kiló az nem rossz

Nem fogyózni kell Neked, hanem sportolni. Kondizzál.

2010. júl. 17. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért társadalomszemléleti szempontból elég érdekes, hogy most már nem csak a lányokat érdekli a fogyókúra, hanem már a fiatal fiúkat is. Furcsa most már minden a szépség irányába tolódik el.

Egyébként tényleg elég ha kerülöd a szar kajákat és mozogsz valamit. Fejlődő korszakban vagy ha tartod a súlyod, netán fogysz is, akkor tökre jó leszel.

Egyébként elég magas vagy... én 178 vagyok és 19 éves, jó meglehet csak 70 kiló.

na egyébként ok sikert...

2010. júl. 17. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: rendszeres sport.
2010. júl. 17. 22:14
 5/5 anonim válasza:

Tippet nem tok adni, de hogy legyen önbizalmad: sok csajnak (köztük nekem is) a kövérebb pasik jönnek be...

Nekem személy szerint az ilyen + 5-10(esetleg 15) kg se taszít, hanem vonz :DD

2011. febr. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!