Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Málna12 kérdése:
12 éves vagyok,163 cm,45.9 kg. Adjatok légyszíves fogyókúrás tippeket ami legalább 40 kg-ra lefogyaszt, maximum 35-re?
Figyelt kérdés
Adjatok tippeket, amik gyorsan hatnak!?2011. aug. 25. 13:08
1/22 berti700 válasza:
XD te beteg vagy ha fogyni akarsz 12évessen ...
3/22 anonim válasza:
12 évesen hova a rákba akarsz te fogyni? Meg minek a párkapcsolatok közé raktad ki ezt a kérdést?
5/22 A kérdező kommentje:
Számomra sok a 45 kg. Legalább 40 kg leakarok fogyni!
2011. aug. 25. 13:10
6/22 A kérdező kommentje:
Sovány vagyok, nincs csak egy icipici hájam, ami a családom szerint bőr, de a combom szerintem vastag!!!
2011. aug. 25. 13:11
7/22 anonim válasza:
egyél kevesebbet, mint egy víziló és lefogysz
9/22 anonim válasza:
jaj de utálom az ilyeneket. remélem anorexiás leszel és megdöglesz, legalább egy idi.ótával kevesebb.
10/22 anonim válasza:
ez elég durva én 14 éves fiú vagyok 55 kg 175 centihez (10 centi 10 kiló) és még így is sovány vagyok
úgyhogy ha srác vagy hízzál ha meg csaj akkor pont jó vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!