Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éves vagyok,163 cm,45.9...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Málna12 kérdése:

12 éves vagyok,163 cm,45.9 kg. Adjatok légyszíves fogyókúrás tippeket ami legalább 40 kg-ra lefogyaszt, maximum 35-re?

Figyelt kérdés
Adjatok tippeket, amik gyorsan hatnak!?
2011. aug. 25. 13:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ami tényleg hatna neked az a pszihológus cseszd meg. 158 cm vagyok 55kg(16/L) nem vagyok nádszál, mert a sport miatt vagyok ilyen, de a hasam szép lapos és az utcán megbámulnak. Ne a mérleget nézd meg a topmodelleket hanem a tükrök és reálisan, ha kérhetem. Ha most fogyózol sosem fog melled lenni és fél év múlva azon siránkozál az oldalon, hogy nincs melled mit tegyél és akkor már késő lesz.Én inkább a melleim látványát választanám a bordáim helyett,de a Te döntésed.
2011. aug. 25. 16:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. NE EGYÉL ANNYIT!
2011. aug. 25. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!