Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Málna12 kérdése:
12 éves vagyok,163 cm,45.9 kg. Adjatok légyszíves fogyókúrás tippeket ami legalább 40 kg-ra lefogyaszt, maximum 35-re?
Figyelt kérdés
Adjatok tippeket, amik gyorsan hatnak!?2011. aug. 25. 13:08
11/22 twinky válasza:
Fogj egy baltat, es vagd le a vegtagjaidat.
12/22 A kérdező kommentje:
Lány vagyok!
A combom vastagsága körbe 40-45 cm.
2011. aug. 25. 13:14
13/22 anonim válasza:
ja igen és még annyit, hogy 12 évesen én kb. 40kg voltam most meg 50. szóval pár év ÉS KIB@SZOTTUL MEG FOGSZ HÍZNI!!! remélem megnyugtattalak. az hogy most ennyi vagy egyáltalán nem jelenti azt hogy jó alakod van. szopás. de mondom, kezdj el fogyózni, ne egyél semmit és akkor addigra már nem kell foglalkoznod SEMMIVEL!!:))
14/22 anonim válasza:
Szia!
Ne akarj lefogyni, így is könnyebb vagy a kelleténél!
45cm a combod körbe? És..? Az enyém meg 60. (igaz, én 187cm magas vagyok, és pasi)
De akkor is hülyeség neked fogyni. Tegyél már fel egy képet azokról a combokról! :)
15/22 anonim válasza:
egyet értek :D képet akarunk! :P
16/22 anonim válasza:
kérdezd meg anyukádat, remélem pofánver.
17/22 anonim válasza:
amúgy meg fussál, ha a combod nem tetszik, de ne most 40 fokban tűző napon, majd ha nem lesz ennyire meleg, és este, vagy reggel.
18/22 anonim válasza:
Én meg 175 cm és 55 kg vagyok!!!! 13 éves lány látemre....hova akarnál fogynI??? jó vagy te így.. az én combom am 41 cm a felkarom meg 23 cm.
19/22 anonim válasza:
Nem hinném hogy fogynod kéne,kép alapján egyszerűbb,tegyél fel ide,vagy küldjél,és megmondom.
20/22 anonim válasza:
ha a combod vastag akkor guggolj..azzal, hogy lefogysz 5-10 kg, nem biztos, hogy a combodból fog lemenni..
amúgy meg fszomat már 12 éves vagy, valószínűleg fog még nőni
20 éves vagyok, 167 cm magas, 55 kg és nem hisztizek, hogy "Jajjjj de dagadt vagyok.."
MERT NEM VAGYOK AZ!
ne haragudj de idióta vagy, inkább babázz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!