Kislányom 1 éves múlt, már csak reggel és este szopizik. Szedhetek már valamilyen fogyókúrás szert és ha igen melyiket?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 13:49
1/9 anonim válasza:
Én nem javaslom, inkább mozogj..
2/9 anonim válasza:
Majd ha nem szopik egyáltalán akkor, mert addig ő ia ugyan úgy kap belőle!
3/9 A kérdező kommentje:
Én is ettől féltem hogy ezt írjátok! Mozgok, biciklizem bent ,sétálok a babóval meg már enni is csak negyed adagokat eszem, de még mindig semmi!!! :( Remélem már nemsokáig tart és sikerül leadni egy kicsit, mert már nagyon zavar! Nem érzem jól magam! Kezdek depis lenni!!! De azért köszi a gyors válaszokat!!! :)
2011. jan. 24. 13:54
4/9 anonim válasza:
Barátnőm az elválasztás után 90 napos diétát csinált, és hihetetlenül lefogyott tőle. De mint már írták, szopi után, mert ettől meg elmenne a tejed nagy eséllyel.
Szerintem a fogyókúrás "szerek"-nek amúgy sincs sok értelmük, miután abbahagyod, visszahízol...
5/9 anonim válasza:
Mióta mozogsz?Nekem kellett pár hét,mire beindult a fogyás,utána már fél kilónként ment lefelé.Ha régebb óta csinálod,nem tudom,miért nem indul meg.
6/9 anonim válasza:
Ameg van prolaktin termelés ,addig nincs fogyas.Dokim mondta.
7/9 anonim válasza:
Prolaktin mindig van, csak szopi nélkül nem sok.
Lehet fogyni szopi mellett is, valaki úgy fogy, hogy nem is szeretne, valaki meg csak szopi után tudja leadni a kilókat. Különbözünk... nekem eddig 12 ment le odafigyeléssel, egy éves múlt a kicsim, még ugyanennyi kéne, viszont tabit nem szednék.
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
NINCS FOGYÓKÚRÁS SZER!
Humbug az egész. Mozogj és étkezz egészségesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!