Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki tartott már zöldségnapot,...

Aki tartott már zöldségnapot, miket evett?

Figyelt kérdés
A dietetikus heti 1 zöldségnapra ítélt, ötleteket is adott, de kíváncsi vagyok, hogy más hogy vészelt át egy ilyen napot.

2019. okt. 26. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
zöldségeket
2019. okt. 26. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
25%

zöldségeket - ettem volna, ha valaha csináltam volna ilyet, de mivel hülyeség, ezért sose csináltam.

ne csinálj semmi olyat, amit "át kell vészelned"

milyen okból mondta ezt? (csak kiváncsi vagyok, egyébként válts dietetikust)

2019. okt. 26. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mármint csak zöldséget ehetsz egész nap, SEMMI mást?

Ha tényleg csak azt lehetne Én reggelire és/vagy vacsira biztosan zöldség smoothit innék (spenót+répa+kis gyömbér nagyon finom), ebédre grill zöldséget salátával, vagy ha belefér akkor rántott zöldséget krumplival.

2019. okt. 26. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Átvészelni? Mit kell ezen átvészelni? Nem szereted a zöldségeket?

Persze nem mindegy, mit értett pontosan a dietetikus a zöldségnapon: tényleg csak tisztán zöldségeket kéne enned (tehát nem lehet pici olaj vagy joghurtöntet a salátán, nem lehet hús a zöldségkörethez stb.), vagy csak az a lényeg, hogy gyorsan felszívódó szénhidrátok, rizs, krumpli stb. helyett legyen zöldség.

Tisztán zöldségből elég nehéz lenne normális kalóriabevitelt összehozni, és ha mégis, akkor annyi rostot vinnél be, ami már árt (minimum hasmenésed lesz tőle). Ha hozzáértő a dietetikus, akkor nem gondolnám, hogy éheztetni akarna...

2019. okt. 26. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: zöldség smoothie. Mehet bele avokádó, spenót, répa, zeller, stb

Ebéd: Krémleves tejszín nélkül, például sütőtökből, de akár főzeléket is csinálhatsz habarás/rántás nélkül. Csinálhatsz grill zöldséget a sütőben, például padlizsánt, cukkínit, burgonyát, édesburgonyát, répát, hagymát, stb

Vacsora: Kevert saláta

Nézz vegán recepteket, ott lehet találsz valami kedvedre valót.

2019. okt. 26. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!