Tartott már közületek valaki gyümölcsdiétát? Mennyi ideig birta és mennyit fogyott?
Próbáltam. De hozzáteszem, én jól bírom a koplalást. Másokhoz képest, meglepően jól. Szóval, néhány hétig csináltam és 3-4 kilótól szabadultam meg.
Viszont hasfájásra, hasmenésre, később szorulásra számíts!!
Tudom nem ez a kérdés, de ha feltételezzük hogy ember vagy, úgy működsz mint a többiek.. akkor 168 óra alatt nem tudsz 5 kg zsírt bobilizálni és elégetni. Mert ha keveset eszel, akkor takarékoskodni kezd a szervezeted, ha sokat eszel akkor azért használ fel kevesebb zsírt, ha gyümölcsöt eszel akkor sok lesz a testedben a bevitt cukor, ezért nem fogsz annyira zsírt használni.. szóval ezért van a heti 0,5-1kg fogyás, és az 1 kg felső határ, ami persze az első hetekben lehet 2 kiló mert valamennyi víz is távozhat a testünkből ha változtatunk az étrenden.
De hát ez a biológiai működésünk, nem párolog el a zsírunk akkor sem ha semmit sem eszünk :)
én nem diétázom csak beiktattam az étrendembe a gyümölcsöt
amikor felkelek mindig iszom egy bögre teát, ez lehet zöld tea ami egészséges és zsírégető is, beindítja az emésztést
utána délelőtt gyümölcsturmixot iszom ami almából (emésztést segítő), banánból és vízből áll, különben nem lehetne inni és vízre mindig szükség van, a később elfogyasztott ételeket lebontja és könnyebben távoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!