Hormon illetve pajzsmirigy vizsgálat csak vérből lehetséges? Volt már közületek valaki ilyen vizsgálaton?
Nagyon gyanítom, hogy ilyesmi baj van velem. Egyszerűen, mostmár tényleg hihetetlen, hogy mennyire könnyen hízok és milyen keservesen megy le 1-2 kiló is. Már teljesen el vagyok keseredve. Próbáltam mindent, kalóriaszámlásáls, fehérjediéta, paleo, mozgás, minden, de egyszerűen 65 kiló alá nem megy a mérleg ha belegebedek se. És ez azóta van így, hogy fogamzásgátlót szedtem(már nem szedem jó ideje)
Gondoltam, hogy elmennék egy kivizsgálásra, de az a baj, hogy rettenetesen félek a vérvételtől, nem tudom rávenni magam, hogy önszántamból elmenjek. Másképp nem lehet kivizsgálni az ilyesmit?
És ha pl elmennék és kiderülne, hogy ilyesmi problémám van, arra mi a megoldás? Kapok valami gyógyszert, ami helyrerakja és könnyebben fogyok? Ha nem fogyóznék tuti 100 kiló felett lennék olyan iramban tudok hízni(2 hét alatt 5 kilót híztam normális táplálkozás mellett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!