Banán fogyókúra? Hogy működik? Egy banán minden reggel egy szobahőmérsékletű pohár vízzel.
Figyelt kérdés
Hogyan működik és milyen hatása van?2008. nov. 16. 19:54
11/13 A kérdező kommentje:
Azért, mert kiváncsi vóltam, hogy működik e a dolog, vannak e ezzel kapcsolatban tapasztalatok, ezért kérdeztem!
2008. dec. 8. 13:34
12/13 anonim válasza:
Én holnaptól fogom kezdeni ezt a fogyókúrát. :D
Nemrég hallottam csak róla, de nagyon megtetszett. Kivártam a karácsonyi időszakot, és az újjévtől kezdem. Majd megírom hogy fogytam-e tőle ;)
13/13 anonim válasza:
Sziasztok!Igen,a banankura hatasos!En ket hete kezdtem el,hogy kiprobaljam.A napot egy banannal inditom,es egy pohar szobahömersekletü vizzel,na es persze a reggeli kavet se hagyom ki edesitöszerrel es zsirszegeny tejjel!:-)Amit idaig jonak talalok,hogy nem kivanom a nap folyaman az edessegeket,csokoladet,es nem kap el a farkasehseg sem!!!Ebedre hust eszek köret nelkül,vagy köretet hus nelkül,delutan pedig egy almat,vagy narancsot es ami az egeszbe a legjobb,hogy marad energiam az esti 30perces kocogasra!A kura alatt a sport nem kötelezö,de termeszetessen ennek is,mint minden mas fogyokuranak a sport egy nagyon hatasos,egeszseges kiegeszitö eleme!A ket het alatt 2kgtol szabadultam meg,minden szenvedes nelkül,ha neha netalantan megiscsak elkapott az ehsegerzet azt is könnyebben legyöztem,mint barmelyik mas fogyokuranal!Nekem bejött!:-)Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!