A segitsegeteket szeretnem kerni! Ha ma megettem 2000kcalt attol hizni fogok?
Figyelt kérdés
Anorexiaval kuzdok,van hogy rajonnek a falasrohamok,olyankor kepes vagyok 5-6ezer kcalt enni egy nap..utana persze bepanikolok es purgalok,majd napokig nem eszek..
Napi 100-500kcal kozott eszek,viszont tegnap megettem 2000kcalt..
Ettol szamithatok hizasra?
19eves vagyok,164cm es 31,5kg
2019. okt. 6. 09:44
21/23 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek tul gyorsan sem hizni,szerintem az sem megoldas..
Viszont egyre tobbszor vannak falasrohamjaim,ilyenkor 3-4ezer kcalt megeszek,amitol mar rosszul vagyok,buntudatom van,es megis tomom magamba a feldolgozott eteleket,amiket evek ota megvontam magamtol..ilyenkor olyan mintha nem tudnam iranyitani,mintha nem lennek a tudatomnal...,majd napokig megint ra sem tudok nezni az etelre :(
2019. okt. 7. 22:38
22/23 anonim válasza:
Figyelj én megmondom az őszíntént, nem fogsz szépen visszahízni, mivel az alapvető vitaminjaid már régóta kiürültek, az izmaid eltűntek. Ez már sosem lesz régi, de ez nem azt jelenti, hogy nem lehet innen visszajönni, sőt... Edzéssel szépen vissza tudsz jönni, ez sok munka, persze nem most rögtön, majd ha lesz alapod. Ne egyél hülyeségeket, egyél sok fehérjét, jó szénhidrátokat és zsírokat (az utóbbi kettő hidd el nem veszélyes, csak szeretik annak beállítani), hogy meg tudd alapozni a testednek a felépülését, szedjél vitamint, pezsgőtabletta is jó. Ennyi kalóriadeficitnél, már nem tudsz tisztán gondolkozni, ezért másra kell hagyatkoznod a túlélésért, mert ha tovább folytatod vége az életednek 19 évesen. Gondolom nem akarod. Te döntésed, hogy megfogadod a tanácsokat, nem csak az enyémét, az orvosokét is.
23/23 anonim válasza:
Könyörgök: folyamatos orvosi felügyelet alatt kell lenned! Menj vissza a kórházba! Milyen gyógyszert kapsz? Szeded rendesen? Milyen gyakran van pszichoterápiás ülésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!