Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A segitsegeteket szeretnem...

A segitsegeteket szeretnem kerni! Ha ma megettem 2000kcalt attol hizni fogok?

Figyelt kérdés

Anorexiaval kuzdok,van hogy rajonnek a falasrohamok,olyankor kepes vagyok 5-6ezer kcalt enni egy nap..utana persze bepanikolok es purgalok,majd napokig nem eszek..

Napi 100-500kcal kozott eszek,viszont tegnap megettem 2000kcalt..

Ettol szamithatok hizasra?

19eves vagyok,164cm es 31,5kg

2019. okt. 6. 09:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Es igen,sajnos nagyon nem egeszseges a kapcsolatom az etelekkel. Egyre tobbszor ramtornek a falasrohamok es rosszulletig eszem magam,utana persze buntudatom van es jonnek a kompenzalasok. Tudom hogy ez igy nem jo,de keptelen vagyok valtoztatni,ugy erzem sosem fogok kigyogyulni ennyi ido utan..es az orvosok sajnos semmit nem tudnak segiteni. Osszesen 9 orvost felkerestunk mar...ha nem tobbet

Es nem azert irtam a kerdest ki hogy eliteljenek masok,hanem mert baromira felek es mar nem tudom mit tehetnek hogy jobb legyen a helyzet. Szenvedek

2019. okt. 6. 22:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem "fel kell keresned" 9 orvost, hanem be kell feküdnöd a pszichiátriára! Holnap mész a háziorvoshoz beutalóért összepakolt táskával. Ne mondd már, hogy nem tudnak segíteni, nem te vagy az egyetlen anorexiás-bulimiás! Adnak gyógyszert, nem? Szedted? Kaptál pszichoterápiát, nem? Jártál? Életveszélyben vagy! Élni akarsz vagy halva feküdni a temetőben?
2019. okt. 6. 22:59
 13/23 A kérdező kommentje:
Jarok pszichoterapiara es eleg gyakran fekszek pszichiatrian..
2019. okt. 6. 23:48
 14/23 A kérdező kommentje:
Es igen gyogyszert is szedek!
2019. okt. 6. 23:49
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem meg be kéne fejezned a kamu sztorik írkálását.
2019. okt. 7. 17:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
31 kilósan téged nem engednének ki a kórházból, mert egy kilóval azelőtt már meghaltál volna.
2019. okt. 7. 17:27
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem kamu az irasom..

A legalacsonyabb sulyom 29volt

2019. okt. 7. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Én elhiszem neked
2019. okt. 7. 20:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
De hogyha tudod, hogy ijesztően vékony vagy (láttam már anorexiás lányt) és még így is azt kérdezed, hogy 2000kcaltól hízni fogsz. Miért? Tudod, hogy híznod kell és tudod, hogy csak ez menthetet meg a haláltól. Akkor miért teszed ezt saját magaddal?
2019. okt. 7. 20:48
 20/23 A kérdező kommentje:

Nem szeretnek tul gyorsan sem hizni,szerintem az sem megoldas..

Viszont egyre tobbszor vannak falasrohamjaim,ilyenkor 3-4ezer kcalt megeszek,amitol mar rosszul vagyok,majd napokig megint ra sem tudok nezni az etelre :(

2019. okt. 7. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!