A segitsegeteket szeretnem kerni! Ha ma megettem 2000kcalt attol hizni fogok?
Anorexiaval kuzdok,van hogy rajonnek a falasrohamok,olyankor kepes vagyok 5-6ezer kcalt enni egy nap..utana persze bepanikolok es purgalok,majd napokig nem eszek..
Napi 100-500kcal kozott eszek,viszont tegnap megettem 2000kcalt..
Ettol szamithatok hizasra?
19eves vagyok,164cm es 31,5kg
Es igen,sajnos nagyon nem egeszseges a kapcsolatom az etelekkel. Egyre tobbszor ramtornek a falasrohamok es rosszulletig eszem magam,utana persze buntudatom van es jonnek a kompenzalasok. Tudom hogy ez igy nem jo,de keptelen vagyok valtoztatni,ugy erzem sosem fogok kigyogyulni ennyi ido utan..es az orvosok sajnos semmit nem tudnak segiteni. Osszesen 9 orvost felkerestunk mar...ha nem tobbet
Es nem azert irtam a kerdest ki hogy eliteljenek masok,hanem mert baromira felek es mar nem tudom mit tehetnek hogy jobb legyen a helyzet. Szenvedek
Nem kamu az irasom..
A legalacsonyabb sulyom 29volt
Nem szeretnek tul gyorsan sem hizni,szerintem az sem megoldas..
Viszont egyre tobbszor vannak falasrohamjaim,ilyenkor 3-4ezer kcalt megeszek,amitol mar rosszul vagyok,majd napokig megint ra sem tudok nezni az etelre :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!