Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek milyen sikersztorija van?

Kinek milyen sikersztorija van?

Figyelt kérdés
2 hete kezdtem bele a norbi-féle fogyókúrába. Szülés után 20 kilót kellene fogynom. Nagyon súlyos. Annyira jól jönne egy-két sikersztori bíztatásnak. légyszi osszátok meg!
2010. júl. 15. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

A húgom szülés után kb. 9 hónap alatt 15 kilót adott le Norbival.

Én 5 hónap alatt 7-et, de nem szültem. Ráadásul reggel ettem 3-a kajákat is, édesítő helyett gyüm.cukrot használtam (igaz, keveset), mert én nem eszem műanyagot, és nem vettem norbis cuccokat, a zsírosabb tejfölt és tejet, teljes kiörl. lisztet használtam. Ha valaki szigorúbban betartja, szerintem többet is fogyhat.

2010. júl. 15. 14:03
 2/4 A kérdező kommentje:
én sem veszek upadate-es cuccokat, csak azt veszek amiket eddig is, de megpróbálom betartani az időbeosztást. Eddig annyi, hogy már nem habzsolok, és nem is vagyok farkaséhes. olyan havi 3 kiló mar nagyonnagyon jó lenne....
2010. júl. 15. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Hahó! Öt hónap alatt 16 kilót adtam le Norbival, most egyéb betegségek miatt (térdproblémák, aztán tüdőgyuszi) abbahagytam a diétát és a sportot, de most újrakezdem.

Nem vettem Update-es cuccokat, csak a kódozást figyeltem, szuper erőnlétre, alakra és egészségre tettem szert, nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Vagy 5 kiló jött vissza, de mondom, megvan az oka.

Sosem éreztem magam olyan jól fizikailag, mint az Update alatt, én mindenkinek ajánlom Norbi módszerét. Tudom, elég népszerűtlen, de nem őt kell hazavinni a nappaliba, csak ránézni a weblapjára (ja, könyvet se vettem tőle egyet se).

Szerintem nagyon hatásos, az egyik legjobb, ami létezik, ez a módszer. Próbáltam másokat, de visszahíztam és sokszor voltam éhes. Ezzel a módszerrel soha... :)

2010. júl. 15. 14:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem Norbival mondjuk, hanem a saját "módszeremmel" adtam le 25kg-t. Átalakítottam az étrendem, heti 4x eljárok koditerembe, vagy ki futni. Fél éve kezdtem. Még szeretnék egy 10-est leadni, de már most tök boldog vagyok:)
2010. júl. 15. 20:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!