Ha hasmenésem van, és úgy megeszem napi 3 szendvicset, meg valami gyümölcsöt, és zöldteát vedelek, (nyírfacukorral, ami hashajtó) akkor stagnálhat a súlyom?
(ez remélem csak valami kamu. de sajnos elhiszem, hogy igaz.)
arra nem gondoltál, hogy ha nem eszel semmit, akkor nem tud mi kijönni a szervezetedből? vagy mégis mit akarsz kifosni? egyáltalán hány kg vagy és hány centi?
amúgy nyugodtan hashajtózd magad, szerintem holnap esetleg szűz teát is vegyél a boltba, attól majd egész nap a wc-n ülsz. máris várom az egészség témakörben a következő kérdésedet, a hamarosan már nem működő májadról, meg gyomorpanaszaidról. de ha még sokat hashajtózod magad, az aranyered is szépen kijön.
istenem. de beteg vagy (AGYILAG!)
én egy hirtelen ötlettől vezérelve ittam csak tegnap mályvateát, mert kiváncsi voltam hogy tényleg hatásos-e.. hát hajnalban már felébredtem mer 3 órán át görcsben állt a hasam, utána persze goo wc.. hát INKÁBB NEM FOGYOK "KÖNNYEN", MINTSEM ÍGY SZENVEDNI.. ennyit nem ér. mostmár tényleg elmebetegnek tudom csak tartani a hashajtózókat.
hihetetlen, hogy vannak emberek, akik az amúgy egészséges dolgokat is képesek maguk ellen fordítani
a nyírfacukor NEM hashajtó, csak ilyen hatása van, és csak arra, aki nincs hozzászokva, tehát max. 1 hét, és kilószámra zabálhatod, már csak hízni fogsz tőle
de ennyi erővel nyugodtan gyilkold maga hashajtó gyógyszerrel is, az eredmény ugyanaz lesz - kiszáradás, főleg ilyen melegben, kórház (ha kiderül, hogy csináltad, pszichiátria), hosszú távon tönkrement belek
sok sikert hozzá, csak azt nem értem, miért utálod magad ennyire
lefogyni szeretettel is le lehet, hogy azt adod a szervezetednek, amire igazán szüksége van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!