Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bődületes hibát követtem el,...

Bődületes hibát követtem el, sokba fog kerülni?

Figyelt kérdés
Szóval ma jöttem rá, hogy tegnap mit csináltam. Sajnos annyira foglalt és szétszórt voltam egész nap, hogy éjszaka 11 körül jöttem rá, hogy nem ettem csak 1000 kalóriát és ameddig elkészitettem a zöldborsót egy kis natúr joghurttal, már 12 volt(éjszaka) ! És az egész evés 00:00 és 00:20 között történt, tehát ez azt jelenti, hogy az a kaja amit megettem, az mának számitott igazából ? Úgy akartam, hogy ez a késői vacsora meglegyen, de a tegnaphoz számolva, akkor ez most melyik napra esett ? Ma vagy tegnapra ?
2010. júl. 13. 23:23
1 2
 11/16 anonim válasza:
erre meg kell innom egy sört
2010. júl. 14. 01:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezen csak nevetni tudok :D
2010. júl. 14. 06:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Felkeléstől a következő éjjeli alvásig számít egy napnak ebből a szempontból. De ez nagyon hülye kérdés. -_-
2010. júl. 14. 08:46
 14/16 anonim válasza:
Én erre őszintén azt tudom mondani neked, bárcsak ez lenne a legfőbb problémám, hogy azt a borsót éjfél előtt, vagy 20 perccel utána ettem meg. Na most fogyokúra szempontból a probléma nem is a 20 perccel előbb vagy utánon van ám, hanem magán a zöldborsón, ami egy jó kis szénhidrát, meg azon kedves kérdező, hogy aki fogyni akar, az ne éjszakázzon, ha egy mód van rá, hisz akkora már a szervezetnek pihenésre és nem evésre van szüksége, hogy az anyagcsere folyamatok otpimálisan működhessenek. Másrészt meg ha diétázol, akkor miért nem eszel rendesen, töbször keveset, amit magaddal vihetsz, az lehet egy joghurt, vagy alma, és nem leszel farkas éhes estére, mert ez így károsítja az energiafelhasználásáta szervezetednek. Végül egy ötlet legközelebbre ha így jársz: Én a helyedben este megittam volna a joghurtot és lefeküdtem volna időben aludni még éjfél előtt (ha ez nálad egy sarkallatos időpont) és akkor eszek is meg többet pihenek, meg nem borsóval fekszek le, és másnap ebédre megettem volna azt a borsót max megfőzöm,de nem eszem meg, csak másnap.
2010. júl. 14. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Mivel egyetlen étkezéstől sem lefogyni, sem meghízni nem lehet, teljesen mindegy. Ha nem ettél volna, akkor sem történt volna semmi.
2010. júl. 14. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Teeee hülyevagy.Bocsi,de ez akkora baromság.Egy nap kevesebbet ettél hát hűha,nem fog egyből raktározni a szervezeted...ha nem éhezik.Ez meg még nagyobb baromság volt,hogy akkor ettél...gondolom utána irány az ágy.Na ezért mutat majd kicsivel többet a mérleg.Lefekvés előtt 3órával már ne egyél.Amugy ha utána aludtál akkor a tegnaphoz......
2010. júl. 14. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!