Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrázom, "nagy bűnt"...

Fogyókúrázom, "nagy bűnt" követtem el a mai nap?

Figyelt kérdés
Reggelire ettem 3 vékony szelet kolozsvári szalonnát oliva olajban sütve, ebédre egy tányér gulyáslevest, ezután csak kb. 6 db kisméretű pogácsát ettem... Mindezt 16óra előtt... Túl sok volt ez mára?? Nem várok "lehurrogásokat", a normális válaszokat előre is köszönöm!
2009. aug. 22. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehurrogni akarlak, de ez így egyátalán nem jó fogyókúrának, ezt nevezik minőségi éhezésnek ami csak hízáshoz vezethet.
2009. aug. 22. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szalonna alá nem kellett volna olaj mert kisült volna a nélkül is. A leves után pedig nem kellett volna a pogi:-)))) Szerintem ha mozogsz és este nem eszel már akkor nem megbocsájthatatlan :-))
2009. aug. 22. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ami jól esik azt edd, de csak mértékkel!

És inkább próbáld kerülni a pogácsát, és ha lehet a szalonnát is...

2009. aug. 22. 16:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Nos, ezt a minőségi fogyókúrát megkérdőjelezném... Nem hiszem, hogy ha kevesebbet eszek, és minden nap tornázom, kerülöm a cukrot, szénhidrátokat, akkor ez nem normális diéta... Ha nem ezzel, akkor mégis milyen módszerrel fogyjak? Nem fogok a tablettákhoz folyamodni...

Köszönöm a második választ!:) A torna természetesen nem marad el!:D

2009. aug. 22. 16:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnek: Kérlek mondj egy olyan étkezést ami minőségi és egy átlag ember ki tudja fizetni és nem unja meg 1 hét után.

Kérdező: A pogácsát reggel ettem volna mint indító, bár akkor is inkább teljes kiörlésű kenyeret. A szalonna ha nem volt túl zsíros ok, nyugodtan süsd oliva olajban mert a szervezetnek kell telített és telítetlen zsírsav is mert a vitaminok csak ezekben oldódnak (kiv c vitamin). Persze vigyázni kell vele de szüksége van a szervezetnek rá! Ne felejts el edzeni mindent bele!

18/f

2009. aug. 22. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!