Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez körülbelül hány kalória...

Ez körülbelül hány kalória lehetett?

Figyelt kérdés

Reggeli:két margarinos pirítós

Ebéd:rántotta 3 tojásból,egy paradicsom,paprika,4 szelet szalámi..

Vacsora:negyed szendvics,egy paradicsom,pár szelet szalámi

Ittam még egy kávét és ettem pár barackot.

Ezzem fogyhatok?mert nem akarok,de ennél több mostanában nem megy le a torkomon

2010. júl. 13. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
1000 alatt, az tuti. De nem csodálom, hogy ebben a melegben nincs kedved enni sem.
2010. júl. 13. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát eléggé megengedő és laza vagy magaddal és a diétáddal szemben....Én ezt az étkezési stilust nem engedhetem meg magamnak, de nem a pénz miatt, hanem azért,mert számomra ez már nem diéta lenne

De lehet, hogy én vagyok szélsőséges és akkor bocsi

2010. júl. 13. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
hát nem volt vlmi sok, de ha ennyi esett jól, akkor ennyi :)
2010. júl. 13. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Most nem azért mondom, de ebben hol a fogyókúra ? A mennyiség lehet nem volt valami sok, na de a minőség...Ne vedd rossznéven, kérdező, a minőség tök rendben van, de nem diéta szempontjából. Itt kicsit megváltoznak a szabályok. Előszőr is vacsorára szendvics nem javasolt, a szalámi mégúgyse és az egyik napszakban sem.

Továbbá a rántotta jó lenne, de csak ha olivaolajról van szó és maximum 1 evőkanálról.

A két margarinos piritós helyett lehetett volna 1 főtt tojás 1 szelet tk-ű kenyérrel.

A kávéban mennyi cukor volt, tejszin, tej ?

Vagyis nah, lehet ez túlzás, de azért mégis.....Mellesleg mennyi mozgás volt ma, ezt sem tudjuk. És egyáltalán a nemed sem....Nah mind1, nem akarok hülyeséget beszélni

2010. júl. 13. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
kedves 2. olvasd már el.. nem akar fogyni
2010. júl. 13. 23:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, most látom. Hát akkor jó :D

Már azt hittem én vagyok olyan idióta, hogy nem eszem ilyeneket diéta alatt

2010. júl. 13. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem fogsz fogyni, kérdező. Egyébként miért nem bírsz enni? Baj van? Vagy csak a meleg miatt? Mert az normális, hogy ilyenkor kevesebbet kíván az ember. Próbálj inkább zöldségekkel meg gyümölcsökkel jóllakni, csinálj turmixokat, igyál hideg tejet, egyél gyümölcslevest. Ha nem akarsz fogyni, akkor is jobb, mintha semmit nem eszel.

De ha azért nem eszel, mert rosszul vagy, inkább fordulj orvoshoz. A fentiek csak a meleg miatti étvágytalanságra vonatkoznak.

Én se fogyózom, de ebédre én is kevés rántottát hoztam, 1 pár virslit, meg egy halom párolt zöldséget. Én se kívános se szendvicset, se rántott húst krumplival. Gyömölcseim is vannak.

2010. júl. 14. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!