Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 8 nap alatt 4 kilot fogyhatok?

8 nap alatt 4 kilot fogyhatok?

Figyelt kérdés

Egy nap max tukortojast/rantottat ennek 2 tojasbol+zoldsegek (paradicsom,lilakaposzta,kaliforniai paprika,uborka)

Vaagy par szelet abonett kenyer vajkremmel meg par szelet sonkaval+max 1 natur joghurt

Szerintetek?

Olyat nem kerek hogy ez most nagyon karos,koplalas,kovetkezmenyei lesznek,stb....

Tudom a kovetkezmenyeket!

Illetve melle napi 1,5 orat kb edzenek edzoterembe (nem,nem fog elvinni a mento a 2. vagy a 3. napon)

Sikerulhet 4 kg?

161cm/63kg/L

2019. aug. 24. 23:43
1 2
 1/15 anonim válasza:
67%

Nem sikerülhet! Én amikor fogytam és nagyon gyorsan fogytam a dietetikusom szerint akkor 1,5kg/hét volt.

Amit csinálni akarsz nagyon nem jó ötlet, és bajod is származhat belőle!

2019. aug. 24. 23:49
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Ha befekszel a vonat alà és levàgatod valamelyik végtagod akkor biztos, amúgy nem. Az a 4kg zsír nem 8 nap alatt rakódott le, hülyeség azt vàrni, hogy ennyi idő alatt lemenjen. Az első pàr kg fogyàs amúgy is visszatartott víz. Az igazi fogyàsnak több hét kell.
2019. aug. 25. 00:03
 3/15 anonim válasza:
27%

Figyelj, van egy ilyen diéta hogy:"military diet" ez nagyjabol azt jelenti 3 nap 3kg ot fogysz Ha rendesen mozogsz es gyümölcsöt eszel es halat.

Hajrá hozzá :)

2019. aug. 25. 01:33
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Kérdés hogy miből. Vízből és izomból simán.
2019. aug. 25. 01:43
 5/15 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy neked mi számít fogyásnak és meddig akarod azt tartani. 8 nap alatt lehet 4 kg-t veszteni, rövidebb idő alatt is, rendszeresen csinálják olyan sportolók, akiknek mérlegelniük kell. De az nem fogyás, csak súlyvesztés. Kiürült bélsár, elvesztett víz, némi izom. Ugyan olyan gyorsan vissza is jön.
2019. aug. 25. 05:54
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

8 nap múlva kezdődik a suli, és csinos akarsz lenni? Az a baj, hogy bár van rá esélyed, hogy 4 kg-mal könnyebb leszel 8 nap múlva, de vékonyabb nem. Szóval hacsak nem fog valaki mérlegre állítani, ennek így nincs értelme.

Ha üresek a beleid, lehet, hogy valamivel laposabb lesz a hasad - egészen addig, amíg újra el nem kezdesz enni, hiszen akkor újra megtelnek. Ezen kívül vizet veszthetsz sokat, részben azzal, ha nagyon kevés szénhidrátot eszel (feltéve, hogy eddig ettél) és a szervezetedben tárolt szénhidrátokat felhasználod, így az általuk között víztől is megválsz. Részben pedig kicsit kiszáradhatsz, de ezt nagyon-nagyon nem ajánlom, és az utolsó két nap előtt semmi értelme nincs (mert a szervezeted rájön, és visszatartja a folyadékot).

Ha elég vizet iszol, és amúgy egészséges vagy, akkor 8 nap koplalástól nem lesz bajod. Persze ha már most cukorbeteg vagy inzulinrezisztens vagy, akkor lehet, hogy tényleg elvisz a mentő. Ha a vízbevitelt korlátozod, akkor az is lehet, hogy vissza se hoz.

Amit én javasolok: találj ki egy _normális_ diétát, ami alacsony szénhidráttartalmú (de min 80-100 g/nap, ennyi mozgás mellett az is jó), de minimum 1400 kcal (sőt több is lehet, mert sokat mozogsz), és ha annyira kell az a -4 kg, akkor az utolsó 2-3 napon koplalj úgy, ahogy kitaláltad. Hiába koplalnál tovább, nem mutatna kevesebbet a mérleg, ezért annak nincs értelme. Viszont most nagyon motivált vagy, ha jól sejtem, így remélhetőleg a most kialakított normális diétádat folytatni fogod tudni nem csak 8 napig. Nézz körül a kérdések között, találsz majd segítséget ahhoz, hogy miből állítsd össze az étrendet.

2019. aug. 25. 07:11
 7/15 anonim válasza:
100%
sikerülhet, vízből, izomból és némi zsírból.
2019. aug. 25. 08:13
 8/15 anonim válasza:
74%
Figyelj, ha nem viszel be valami szénhidrátot vagy fehérjét edzés előtt akkor sz@rt sem ér. Nem kell ennyire éreztetni magadat, simán csak ne egyél vacsorát vagy csak nagyon minimálisat. A koplalásnak meg nem később lesznek következményei hanem rögtön akkor amikor nagyobb adagokat eszel. Rögtön elraktározza a szervezeted és így tönkrevádog a metabolizmusodat. Amit fent leírtam sem lesz elég 4 kilós fogyásra ennyi idő alatt. Kétszer ennyi kéne hozzá. Nekem 2 hét alatt ment le 2 kiló csak annyival hogy nem ettem már este.
2019. aug. 25. 09:11
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lehető legrosszabb módja a fogyásnak. Gratulálok. A súlyfelesleget sem 8 nap alatt faltad fel magadra, leadni sem ennyi nap alatt egészséges. Ha ennyi eszed van, akkor csináld nyugodtan. Nekünk is meg kell élni valamiből. A férjem orvos.
2019. aug. 25. 09:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Pszichológus látott már??
2019. aug. 25. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!