Hogyan fogyhatok vádliból? (izmosabból)
Lehet nem a vádliddal van a "méretprobléma", hanem a nadrággal.
Főleg ha ezt nem vetted eddig észre a többi ruhádnál.
És olyat h az egyikből fogyni, pláne h izomból nem tudsz. Izmot könnyen veszthetsz de nem csak az egyik vádlidról.. Sőt nem is csak a vádliaidról, hanem mindenhonnan.
De csinálhatod h csak az egyikre edzel (mondjuk a kivitelezés is érdekes) és akkor mondjuk nem a "nagyobból" fogysz hanem a" kisebbet" növeled de az meg irdatlan hülyén fog kinézni egy idő után.
Egyiket se éri meg sztem pláne h lehet h a nadrág a rossz. Ha meg mégis van egy kis méretkülönbség a 2 között de nem látszik akkor meg nincs gond..
Szia!
Én kerékpározom, és a jobb vádlim vastagabb, mint a bal. Ha kockás térdzoknit húzok fel, nagyon jól kiemeli a különbséget, egyébként nem látszik. A ma szokásos szabású nadrágoknál nekem mindig gond, hogy túl szűk a vádlinál (de mindkét lábamon, nem csak a jobb).
Az, hogy ilyen a vádlim, nagy valószínűséggel a sok biciklizéstől van, és ha más sportot űznék, másképp alakulnának a testarányaim. De annyira nem zavar, hogy emiatt váltsak.
Ami a két lábam közötti különbséget illeti, szerintem attól van, hogy a jobb lábam a domináns, mindig azzal indulok, erősebben hajtok vele egy kicsit, több terhelést kap. Talán ha direkt figyelnék rá, hogy a bal lábamat többet terheljem, kiegyenlítődne a különbség - de azért ez elég macerás lenne, szerintem nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!