Hogyan fogyhatok gyorsan a combomból és a hasamból?
Azért én ezt így nem mondanám, hogy mindenki arányosan fogy, ugyanúgy, ahogy olyan sincs, hogy mindenki arányosan kövér.
Nekem pl homokóra alkatom van, arányosan híztam minden hova, most arányosan fogyok is.
Édesanyám viszont már körte alkat, neki hatalmas hasa, és combja volt, felső testből egy cmert se fogyott, a csípőjéből ment le 20 cm és a combjából 20 cm.
Ez a nincs helyi fogyás, azért hülyeség, mert ahonnan nincs mit lefogyni, onnan nem tud fogyni az ember.
Kérdező: ha ténylegesen csak a combodon és a hasadon van felesleg, akkor csak onnan fogsz fogyni, de ehhez nem kell semmi különösebbet tenned, csak tarts be egy diétát (akár a kalóriaszámlálóst is amit az első ajánlott), és kardiózz. Futás, szobabiciklizés, vagy bármi amihez lehetőséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!