Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok gyorsan a...

Hogyan fogyhatok gyorsan a combomból és a hasamból?

Figyelt kérdés
Bem vagyok kövér de van egy kis felesleg a combomon es a hasamon. Erre szeretnék most valami megoldást találni.

2019. jún. 25. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy csak bizonyos testreszekröl fogysz. Ha fogysz, akkor mindenhonnan, aranyaiban attol függöen, hogy milyenek az egyeni adottsagaid. Fogyni pedig ugy tudsz, ha több energiat egetsz el, mint, amennyit beviszel. Nezz meg egy kaloriakalulatort, ez pl tök jo. Itt irja, hogy mennyit kell enned a fogyashoz. [link]
2019. jún. 25. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Azért én ezt így nem mondanám, hogy mindenki arányosan fogy, ugyanúgy, ahogy olyan sincs, hogy mindenki arányosan kövér.

Nekem pl homokóra alkatom van, arányosan híztam minden hova, most arányosan fogyok is.

Édesanyám viszont már körte alkat, neki hatalmas hasa, és combja volt, felső testből egy cmert se fogyott, a csípőjéből ment le 20 cm és a combjából 20 cm.

Ez a nincs helyi fogyás, azért hülyeség, mert ahonnan nincs mit lefogyni, onnan nem tud fogyni az ember.

Kérdező: ha ténylegesen csak a combodon és a hasadon van felesleg, akkor csak onnan fogsz fogyni, de ehhez nem kell semmi különösebbet tenned, csak tarts be egy diétát (akár a kalóriaszámlálóst is amit az első ajánlott), és kardiózz. Futás, szobabiciklizés, vagy bármi amihez lehetőséged van.

2019. jún. 25. 11:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor azt mondják, hogy mindenki arányosan fogy azt úgy kell érteni, hogy a testalkatához viszonyítva arányosan.
2019. jún. 25. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
"Ha fogysz, akkor mindenhonnan, aranyaiban attol függöen, hogy milyenek az egyeni adottsagaid. " 2. valaszolo, olvasd el kerlek meg egyszer amit irtam. Illetve, sajnos az sem igaz, amit irtal, hogy csak onnan lehet fogyni, ahonnan van mit, legalabbis ilyenformaban nem. Van aki, ha megszakad sem fogy a hasabol, viszont melle semmi sem marad, pedig elötte sem Volt... A genetika neha szivas... 3. valaszolo, köszönöm! Az elsö valaszolo voltam.
2019. jún. 25. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!