Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hogy fogyhatok le a fenekemből...

Hogy fogyhatok le a fenekemből és a combomból?

Figyelt kérdés

Na és egyszerűen hogyan fogyhatnék le 5kg-ot??

Nem kéne ennem semmit vagy mi?

Légyszi adjatok jól bevált módszereket amiket megis tudok valósítani!!

2013. ápr. 28. 17:53
 1/6 A kérdező kommentje:
AZ normális ha 157 cm vagyok és 50kg vagyok, vagy ez hova sorolható: kövér, normál, sovány??
2013. ápr. 28. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 28. 18:23
 3/6 anonim válasza:
Ne legyél hülye, nehogy ne egyél semmit!!! Keress valami tornát, Rubint Réka stb.! ENNI PEDIG KELL.
2013. máj. 2. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Helyi fogyás nincs. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz, nem tudsz csak a seggedről. Fogyasztószerek NEM LÉTEZNEK. A gyakorikerdesek.hu szerintem vagy azért hozta létre ezt a kategóriát, mert bizonyos kamutermékek gyártói fizetnek nekik a reklámért, vagy azért, mert ennyire tudatlanok. Minden fogyasztószer KAMU! Egy egész iparág épül erre az átverésre.

A válasz a kérdésre: DIÉTA ÉS EDZÉS

Na, de nem ám az itteni kategóriák alatt olvasható 90 napos meg update meg hasonló elmebeteg baromságokat kell csinálni. Először is el kellene olvasnod Drugs Bunny - Sárga kapszula c. könyvét. Abban le van írva, hogy hogyan kell fogyni.

Diéta röviden: rengeteg hús, de nem parizer meg virsli, hanem szárnyas, marha, hal tojás, stb. Tudod, amiben fehérje van (a tejben nincs). Ezeket minden nap enni kell, mellé sok zöldség. Fehérje az kell, hogy ne az izmaidat fogyd hanem a zsírodat. A szénhidrátot nagyon vissza kell fogni. Kenyér meg tészta meg ilyesmik nem mehetnek. Ha megéhezel, egyél húst vagy zöldséget. Lehetőleg lefekvés előtt is egyél egy órával.

A legjobb, ha súlyzóval edzel. Nem, nem a teszkós 2kilós súlyzóiddal, hanem konditeremben. Nem, nem a futópadon! Normális súlyzókkal és gépekkel, normális edzésterv alapján. Ne félj, ha akarnál sem lehetnél "túl izmos", ahoz más étrend kell. Ha erre nincs lehetőséged, akkor olvasd el a fegyencedzés c. könyvet, és az alapján edzz otthon súlyzók nélkül. Az is valami. Heti 2-3 alkalom amúgy elég.

EMELLÉ menjen aerob jellegű edzés. Ez kb heti 3-4 alkalommal. Laza kocogás, tempós gyaloglás.

2013. máj. 3. 20:00
 5/6 anonim válasza:

Én utáltam otthon edzeni, folyton elblicceltem. De kerestem egy jó fitnesstermet, pörgős, vidám edzőkkel. A zumbát sokan dicsérik, nekem mondjuk nem jött be, de bármilyen alakformáló megteszi. És ha sikerül magaddal cipelni egy barátnődet, akkor még közös programnak is jó :)

És ha nem fogysz kilóban, akkor se csüggedj, mert ha edzel, előbb-utóbb izommá alakul a zsír, és irigykednek az izmos, kerek feneked miatt :)

2013. máj. 14. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:

ma 22:32

Remélem, te sem gondoltad ezt komolyan, és csak vicceltél. Bár annak elég rossz...

Tehát: alakformáló edzés nem létezik. Van izomtömeg növelés, és szálkásítás(zsírleadás). A kettőt egyszerre nem tudod csinálni. Edzened mindkét célhoz kell, az étrendeden múlik, hogy szálkásítasz vagy tömegelsz. Egyébként "alakformálás" alatt az esetek 99%-ában az izomtömeg növelését értik az emberek. Egy nő akkor formás, ha izmos.

Ha nem fogysz kilókban, változtatni kell az étrendet. A zsírleadás lényege, hogy lecsökkentsd a szénhidrát bevitelt, és megemeld a fehérjebevitelt. Magyarul sok húst és zöldséget egyél, kenyeret soha, szénhidrátnak minimális rizst vagy zabot, teljes kiőrlésű dolgokat. De akár a szénhidrátot el is hagyhatod.

Zsírból izom NEM lesz. Pláne nem zumbával. Az izom fehérjéből lesz KIZÁRÓLAG, semmi másból. Akkor mi lesz a zsírral, mikor eltűnik? A szervezet felhasználja energiaforrásként.

2013. máj. 14. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!