Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Problémám: van egy kis tipikus...

Problémám: van egy kis tipikus "pici pocim", de én lapos hasat szeretnék, és a combomból, meg a fenekemből is szeretnék kicsit lefaragni. Mondana valaki valami jó fogyókúrát, hogy a bikini szezonra rendben legyek? (15/L 170cm és 55kb vagyok. )

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

170 cm 55 kg - ilyen adatokkal fogyókúrázni??? Ráadásul 15 évesen???

Emeld meg magad, menj futni vagy aerobikozz otthon. Nincs szükséged fogyásra, alakformálás meg simán megy sporttal.

2011. máj. 22. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Torna. Felülések, lábemelgetések, futás. Az ételmegvonástól anorexiás lehetsz, más nem.
2011. máj. 22. 14:21
 3/7 A kérdező kommentje:
járok futni, és tornázok is eleget suliba is, itthon is, felüléseket is végzek, de eredményt azt nem látok:/
2011. máj. 22. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Te tök hü.lye vagy, már megbocsáss!

Én a fél karomat odaadnám, ha 55 lehetnék a 170-hez. :(

2011. máj. 22. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

14:53-as vagyok. Most 50 vagyok a 170-hez, és tök gebe. Hízlalnak (akarnak), és igazuk van, csak még nehéz egyelőre.

Ja, és nincs seggem, mellem... szal kb. elmehetnék Auschwitzba filmszínésznek.

Én is beteg voltam, és most próbálok gyógyulni. Te is beteg vagy, ha ebből még fogyni akarsz. Ja, és simán lehetsz meddő, merthogy a menstruációd elköltözik, az is tutkó.

2011. máj. 22. 15:16
 6/7 A kérdező kommentje:
én nem vagyok, se anrexiás, se beteg. nem látom magamat egyáltalán kövérnek. jó az alakom, csak laposabb hasat szeretnék picit.
2011. máj. 22. 20:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Nincs azzal semmi baj, plusz a "pici poci" pont "cuki", alvás közben lehet bele kapaszkodni.

3 év múlva írj.

2011. jún. 20. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!