Nem ehetek cukrot. Melyik édesítőszert ajánlanátok, aminek nincs az a tipikus mellékíze?
hűű most hirtelen nem jut eszembe a neve, de a Lidl-ben van egy, azt hiszem 1200 db-os, vagy 400ft... van belőle por is, piros fehér színű a dobozuk. mikor megvettem,voltak kétségeim, de nekem a canderel mellett az jött be a legjobban, pedig utálom az édesítőket. Próbáld ki,megéri :)
most nem vagyok otthon, de ha gondolod este meg tudom írni a nevét!
a xilit nagyon finom, olyan, mint a cukor, természetes, viszont borsos az ára. én ezt használnám csak, ha megtehetném. a sztívia is természetes édesítő, viszont van mellékíze és ez sem olcsó.
az aszpartamos édesítőkről hallani a legtöbb rosszat, tehát azt nem ajánlom.
őszintén szólva a mesterségesek közül nekem legjobban a szacharin alapú édesítők váltak be, lehet vele sütni is és ha mondjuk kevered pl szorbittal (por alapú mesterséges), akkor nem lesz keserű sem és elég édes is lesz. én így csinálom. (már egy ideje kísérletezek velük...)
Norbi sem spanyol viaszt árul...
nyirfacukor.hu-t nézd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!