Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem ehetek cukrot. Melyik...

Nem ehetek cukrot. Melyik édesítőszert ajánlanátok, aminek nincs az a tipikus mellékíze?

Figyelt kérdés
Olyan édesítőszert keresek, aminek nincs mellékíze (attól kiszárad a szám, szomjas leszek), és főleg minél természetesebb legyen, mert azt hallottam, ezek erősen rákkeltők :(
2011. jún. 28. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hűű most hirtelen nem jut eszembe a neve, de a Lidl-ben van egy, azt hiszem 1200 db-os, vagy 400ft... van belőle por is, piros fehér színű a dobozuk. mikor megvettem,voltak kétségeim, de nekem a canderel mellett az jött be a legjobban, pedig utálom az édesítőket. Próbáld ki,megéri :)

most nem vagyok otthon, de ha gondolod este meg tudom írni a nevét!

2011. jún. 28. 19:30
 2/11 anonim ***** válasza:
80%

a xilit nagyon finom, olyan, mint a cukor, természetes, viszont borsos az ára. én ezt használnám csak, ha megtehetném. a sztívia is természetes édesítő, viszont van mellékíze és ez sem olcsó.

az aszpartamos édesítőkről hallani a legtöbb rosszat, tehát azt nem ajánlom.

őszintén szólva a mesterségesek közül nekem legjobban a szacharin alapú édesítők váltak be, lehet vele sütni is és ha mondjuk kevered pl szorbittal (por alapú mesterséges), akkor nem lesz keserű sem és elég édes is lesz. én így csinálom. (már egy ideje kísérletezek velük...)

2011. jún. 28. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Ne hasznalj vacak edesitoszereket.Igyal mindent edesitoszer nelkul.Egyszeru!
2011. jún. 28. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Polisett tabletta!
2011. jún. 28. 19:45
 5/11 anonim válasza:
xilit vagy sztíviábol készült édesítők. talán legtermészetesebb a magát a sztívia növényt használod nem túl drága és magadnak terem
2011. jún. 28. 20:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Jó lenne cukor nélkül élni, de pl. a kávét nem tudom meginni keserűen :(
2011. jún. 28. 23:10
 7/11 anonim válasza:
Én is a xilitre szavazok!
2011. jún. 30. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
xilit
2011. jún. 30. 22:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Én a Norbi cukrot használom, nem édesítő, természetes anyagokból készül és egy kávéskanálnyi négyszer olyan édes mint a hagyományos tehát tovább tart, igaz nem olcsó, de megéri.
2011. júl. 1. 10:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Norbi sem spanyol viaszt árul...

nyirfacukor.hu-t nézd meg

2011. júl. 1. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!