Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnám ezt elérni?

Hogy tudnám ezt elérni?

Figyelt kérdés
Szóval adott vagyok én, 18 éves srác, 185cm és 90kg. Fogyni szeretnék, mivel egy kicsit pocakosodtam, felszaladt pár kiló. A cél 70-75kg lenne, mind mellett egy kis izmot is szeretnék magamra pakolni. Amatőr szinten focizok, de ez heti 2 edzést illetve hétvégente 1 meccset foglal magába, ami valljuk be nem sok, a többi napra futást terveztem, vagy esetleg biciklizés, ezek mellet X fekvő-felülés-súlyemelés itthon. Mit edzek még? Hogy csináljam? Illetve egy étrendet valaki össze tudna állítani nekem? Ezen a téren nem vagyok otthon. Tehát igen, szeretnek fogyni, izmosodni, ha van valamilyen tanácsotok, tippetek, nyugodtan mondjátok.

2019. aug. 23. 20:18
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

Szia teljesen őszinte leszek.

Az étrend kialakításához egy külön szakembrre lesz szükség ha magadtól nem tudsz változatos, fehérje dús ételeket kitalálni, vagy is dietikusra.

Étrendet ne várj el senkitől sem ingyen, nyilvánosan.

Először fogynod kell, mert az izmisodás és a fogyás legtöbbször nem megy egyszerre.

Számolj kalóriát én azt javaslom.

Ezután ha nagyjából oké a tested, akkor tömegelj.

Olyan gyakorlatokat javaslok amik tényleg megdolgoztatnak, nem tudom hogy mennyire vagy izmos jelenleg.

A biciklizés és a futás sokat éget, szerintem jó kis sport.

2019. aug. 23. 21:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
2019. aug. 23. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!