Honnan lehet jó minőségű és finom összeállított napi menüt rendelni?
Figyelt kérdés
Szívesen rászánnék 4-5000 Ft-ot naponta, ha cserébe egészséges és finom ételeket tudnék fogyasztani. Egész napos menüre gondoltam. Finom salátákkal, lazaccal, stb.
A célom az lenne , hogy néhány kilót ledobjak. Jelenleg ugyanúgy elköltök 3-4 ezer forinot naponta Bp-n , viszont így azt eszem ami van a környéken (Zing burger, stb)
Korábban rendeltem teletálat , stb de ezeknél vmi jobbat keresek.
2019. aug. 19. 20:48
2/5 anonim válasza:
Norbi Update kész ételek. Csak meg melegítés mikróban és eheted is.
3/5 anonim válasza:
Cityfoodnak van több étkezéses menüje, illetve a Vitálkonyha, City fitt részlege is jó.
4/5 anonim válasza:
Napi 4-5000 extrém szerintem. Ha ennyit rá tudsz szánni, akkor érdemes lenne főzni... Jó alapanyagokból, egészségeset! A saláta, csirkemell, lazac - egyik sem nehezen elkészítehtő étel.
5/5 anonim válasza:
Lifetilt. Én innen rendelnék napi menüt ha lenne rá felesleges pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!