Dietetikusnál voltam, és összeállított nekem egy étrendet. Működni fog ez így?
Meghatározta az alapanyagcsere értékem és a teljes energiafelhasználásom. Kb 400 kcal a kettő között a különbség.
Minden egyes napomon annyi kalóriát kell megennem, mint az alapanyagcsere. Ezzel nincs gond, de így akkor nem fogok gyorsan fogyni, ugye?
Ha mondjuk mindennap mozgok 1 órát akkor, és elégetek mondjuk 300-400 kcalt, akkor úgy fogok tudni heti 1 kg-t fogyni? Vagy érjem be a fél kg-val? Vagy így is leheti heti 1 kg-t fogyni? (4 edzést ajánlott a hétre).
- Azért nem tőle kérdezem, mert akkor fizetni kéne a konzultáció miatt kb 2 kérdésért
- Ne bántsatok, nem türelmetlenkedem, csak szeretnék olyan gyorsan haladni amennyite lehetséges egészséges kereten belül.
Ha többet mozogsz, akkor gyorsabban fogysz azonos bevitel mellett.
De a dietetikus eleve nem tudhatja, mennyi a kalóriaigényed, ezt nem lehet kiszámolni, csak kitapasztalni.
Velünk ellenőriztetetd annak az ambernek a tanácsát, aki kitanulta a szakmát?
Így minek fizettél neki?
Gyors ütemben tartósan nem lehet fogyni, gyorsítani viszont lehet rajta, ha többet mozogsz.
Az ideális kb heti fél kg fogyás
Úgy vettem, hozzám is szól kérdésed, azért bátorkodtam...
.
"Azért nem tőle kérdezem, mert akkor fizetni kéne a konzultáció miatt kb 2 kérdésért"
Márpedig, ha valaki, akkor csak ő tud konkrét válaszokat adni kérdéseidre, hiszen Ő LÁT téged, míg az itteniek elképzelni sem tudunk.
Nem tudjuk, hiszen nem is tudhatjuk, milyen testfelépítésed, mekkora súlyból akarsz fogyni.
Így a kérdésed olyan, mintha ezt kérdenéd:
"Ha oda teszem, akkor jó helyen lesz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!