Nagyon rossz ha kondi után kínait eszem, fogyokura közben?
Figyelt kérdés
Fogyókúrázom és elkezdtem járni konditerembe. Ezzel csak az a baj, h mindig irtó éhes leszek utána. A fehérje sajnos nem elég.
Ma kínait ettem utána. Nagyon rossz?
2019. aug. 4. 20:21
2/10 anonim 

válasza:

Azért nem kell kannibálnak lenni. 😀
3/10 anonim 

válasza:

Hát úgy kábé tönkrevágod a munkádat.
4/10 anonim 

válasza:

Attól függ mit.
Én rendszeresen szoktam enni, de mindig belefér a keretembe, így nem hozok tőle
5/10 anonim 

válasza:

Makrokat nezel, vagy kaloriat szamolsz, vagy csak erzesre csinalod amugy bele ferhet barmelyik esetben, de az is lehet hogy nem a mennyiseg szamit magadhoz es a celodhoz kepest
7/10 anonim 

válasza:

Ésszerű keretek közt semmi gond nem lesz belőle. Havi egyszer én is szoktam enni mert imàdom a kínai kajàt. A fogyàsomat nem akadàlyozza egyàltalàn.
8/10 anonim 

válasza:

Ha néha eszel kínai, az nem gond. De ne edzés után egyed. Nagyon nehéz kaja(kivéve a jázmin rizs, amit használnak), zsirosan főznek. Volt, h 3x egymás után ettem kínai kaját és 1 kg-t dobott a súlyomon,pedig nem zabaltam tele magam más kajával napközben, csak megettem az egész adagot kínaibol.Azon kívül, csak könnyebb kaját ettem aznap. Szerintem nem a legegeszsegesebben főznek.
9/10 A kérdező kommentje:
Szezámmagoscsirket ettem, rizstesztaval.
#3. Hogy érted, h tönkrevágon?
2019. aug. 5. 10:36
10/10 anonim 

válasza:

Nem vágod tönkre. De ezeket is bele kell számolni a kalóriádba, ha deficitbe vagy ígyis akkor belefêr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!