Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezen a testen mi segítene?

Ezen a testen mi segítene?

Figyelt kérdés

[link]

Több éves lustaságom eredménye.Hogyan lehetne ebből egy szép testet faragni?

19L

2019. júl. 30. 14:53
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Persze,persze utolsó.Természetesen kamu a kérdés,mi más lenne? Jár a keksz nagyokos.

Ránéztél te a képre?A láb körüli területet ajánlom figyelmedbe.

2019. júl. 30. 18:36
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A testzsir százalék teljesen jó, tehát fogynod egyáltalán nem kell, viszont izomtömeged nincs , kicsit mintha kezdesz narancsbőrös is lenni. Csinálj nehéz súlyzós edzéseket, tömegnövelő étrenddel .Guggolás , kitörés, merevlábú felhúzás, állóvádli. A felső tested se hanyagold el, ott is látszik az izomtömeg hiánya.
2019. júl. 30. 20:46
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Egy intenzív hízókúra a testeden segítene, az agyadon viszont az sem.
2019. júl. 30. 21:05
 24/30 anonim ***** válasza:
62%

Igen rànéztem a képre. Nyilvànvaló, hogy csak arra vàgysz, hogy àradozzanak rólad.

Tudod ha nem tűnt volna fel, ez a fogyàsról szóló kategória, amire tudod Jól, hogy nincs szükséged. Miért nem a sportnàl kérdeztél?

Az hitelesebb lett volna.:)

2019. júl. 30. 23:14
 25/30 anonim válasza:
Szia. Szerintem nagyon szép alakod van. Egy grammot sem kell már fogynod hanem inkabb csak feszesíteni.(szerintem). A saját test súlyos vagy súlyzós edzés izmosabbá, feszesebbé tenné a tested. Az elején kevésbé megerőltetően szerintem heti 2-3 edzés majd az intenzitást is növelheted. (Nekem is ez volt a bajom ugyhogy megertelek).
2019. júl. 31. 09:53
 26/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat és a rengeteg segítséget!

Elkezdtem összeállítani egy edzéstervet,igyekszem mindent belesűríteni,amit mondtatok.A kész tervet majd megmutatom az ismerősömnek és az orvosommal is átbeszéljük ezt az egész edzés dolgot.

2019. júl. 31. 13:23
 27/30 anonim válasza:
100%
Első ránézésre jó, második ránézésre látszik hogy a sport az teljesen hiányzik az életedből, a súlyoddal szerintem amúgy semmi gond
2019. aug. 1. 00:46
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

#17-es vagyok. Egyébként azt ajánlom, hogy egyél. Tudom, mindjárt jön a "nem ehetek úgy mint egy átlagos ember mert lassú az anyagcserém és raktározna a szervezetem" szöveg. Velem is ez volt, ezért tudom nagyon jól, hogy ha minden nap kéne egyél 5x akkor összeszarnád magad. Viszont ha elkezdesz edzeni muszáj lassan felemelni a kalóriákat egy normális szintre. Mert bármilyen furán hagzik én akkor indultam be ismét a fogyással mikor többet ettem. Még mindig 1300kcal körül voltam (nagyon alacsony vagyok és előtte 500-akat ettem), mellette edzettem, de odafigyeltem hogy egyek sok fehérjét és igyak sok vizet. És működik. Ezt tudom még ajánlani neked az edzés mellett. Át kell állítsd az agyad és kell olvass a témában. Ha kitapasztaltad mi történik koplalás után és nem lett semmi "maradandó, halálos" baja a testednek akkor próbáld ki azt is, milyen megenni két főtt tojást egy salátával és sovány túróval egy kiadós edzés után. Szerintem abba se halsz bele.

Olvasd el a sárga kapszula című könyvet kezdésnek. Tudom milyen büszkének lenni ha keveset eszel, mert azt érzed hogy eredményt értél el vele, de ha látod az összefüggéseket akkor haragudni fogsz magadra hogy nem táplálod a tested és edzel potyára.

2019. aug. 1. 10:19
 29/30 anonim ***** válasza:

Az valóban látszik, hogy nem sportoltál, de férfiszemmel így is igencsak vonzó alakod van, vékony-normál. Az pedig főleg érthetetlen, hogy a csípődet csúfolták. A széles csípő nagyon nőies dolog, és örülj neki, hogy neked az van!

(Nézz csak képeket keskeny csípőjű nőkről.. teljesen férfiassá teszi a testképet)

Szóval nem panaszkodhatsz.

Ha meg szeretnél fejlődni, akkor persze van lehetőség.

Sokkal fontosabb lenne helyrerakni, hogy most hol állsz, illetve átértékelni a srokonaid-társaid beszlólásait, mert nagyon nem a valóságot mutatják. Pszichológusnál hozd fel ezt a témát, gyűjtsd ki, írd le papírra, hogy milyen sértéseket kaptál! Meg kell tanulnod új szemszögből nézned magadra, ahol sokkal jobban számít a sját véleményed, ahol tudod ignorálni, vagy építő jellegűvé formálni a beszólásokat. Ez alapvetően egy gyondolkodásmód-beli változás, felülírod a gyermekkori rossz viselkedésmintákat, illetve önismeret!

És ez még egy felszínes dolog... elő fognak jönni az életedben sokkal rosszabbak is. Ezt csak így azért, hogy készülj fel rá, meg kell tanulnod a problémáid megoldására törekedni!!

Nincs helye többé másoknak való megfelelésnek sem felelősséghárításnak... feltéve ha boldog akarsz lenni.

2019. aug. 1. 14:43
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Súlyzós edzés meg a kaja segít. Én egy esztétikai hibát látok, hogy a lábad térdig narancsbőrös. Bár szerintem nem gáz, női jelleg, de figyelj oda rá, mert később amiatt fogsz sírni.
2019. aug. 1. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!