Napi 1-2 szelet kenyér koplalásnak számít?
Figyelt kérdés
Feladtam.... 1 évig keményen edzettem napi 5km futottam egészségesen ettem....
Eredménye -2kg.....
Elegem lett.... kivizsgálás volt minden ok....
Szóval ha napi 2 szelet kenyeret eszek és semmi mást az koplalasnak számít??????
2019. júl. 29. 14:02
11/17 A kérdező kommentje:
Jah és személyi edző tervezett mindent......
2019. júl. 29. 17:08
13/17 anonim válasza:
Egy személyi edző sem fogja azt tanácsolni, hogy akkor holnaptól 2 szelet kenyéren élj. Mert a kérdés erről szól, úgyhogy ezt vagy nem ide akartad írni, vagy valami nem oké.
14/17 A kérdező kommentje:
A személyi edzomet kibaxtam 1 év semmi után......
2019. júl. 29. 17:37
16/17 anonim válasza:
Jó, hogy nem napi egy zacskó gumicukorral akarsz fogyni... A 2 szelet kenyérnek sem sokkal több a haszna. 1 napot se bírnál ki. Értem én, hogy csalódott vagy, de inkább keress egy olyan étrendet, ami jobb neked, mint az eddigi, ami nem vált be (tippelek: csirkerizs + brokkoli minden nap, plusz fehérjepor?).
17/17 anonim válasza:
Istenem... hát így örökre dagadék maradsz, remélem tudod. Neked szimplán nincs akaraterőd, önmegtartóztatásod. Ezen meg semmilyen személyi edző nem fog tudni változtatni. Te meg nem is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!