Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs étvágyam. Ez normális?

Nincs étvágyam. Ez normális?

Figyelt kérdés

Június óta diétázom. Kb 1300 kcal-t eszem. Az utóbbi pár héten vettem észre azt, hogy nincs sok étvágyam. Kb 9kor reggelizem, olyan 300-400 kcal-nyit eszem. Kávé tejjel. Ebédet általában nem főzök, mert nem vagyok éhes. 5-6 óra tájában vacsorázom, de azt is azért mert muszáj. Ma pl. egyáltalán nem érzem, hogy éhes vagyok reggel óta. Teganap viszont kimozdultam itthonról, buszoztam, sétáltam, voltam itt ott. Már 11kor éreztem, hogy éhes vagyok. Ma viszont semmi. Volt dolgom itthon, takarítottam, mosogattam és tanultam is.

Mi lehet ennek az oka? Lehet valami a háttérben? Érdemes utánajárni, vagy ez a diéta mellékhatása?

23/L.

2019. júl. 27. 16:55
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A meleg miatt lehet. Ebben az időjárásban nekem sincs sok étvágyam, ha meg van is akkor is inkább a gyümölcsöket kívánom.
2019. júl. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!