Az Adipexet szedem negyedik napja, és igaz, hogy nincs étvágyam, viszont wc-n sem voltam azóta. Normális ez?
Nem!
Nem normális dolog, hogy Adipexet szedsz.
az adipex egy eléggé káros gyógyszer, különben is csak illegális helyről szerezhetted, ami pl azt is jelentheti, hogy nem is adipexet szedsz....
eszel emellett? szedhetsz adipexet (kivéve a régi típusú aranysárgát) ha nem félsz a szív illetve májkárosodástól, mert elég hatékony fogyókúrás "gyógyszer", de sok mellékhatása van. vizet igyál nagyon sokat, és minimum 800kalóriát egyél meg, akkor is ha nem vagy éhes. adipex beszedése előtt egyél, akkor jobban fog csúszni a kaja.
ha nem megy a wc-zés, kevés dulcolax, és problem solved.
Köszi a választ! A gyógyszer "Karcsitól" van, ha mond valamit neked... Igen, aranysárga. Étvágyam azért van, csak visszafogom magam egy kicsit. Kenyeret, cukrot egyáltalán nem eszek. Közben a "problémám" is megoldódott, igaz, több mint egy hétig nem voltam wc-n. Most már oké! Két hét alatt kb. 3-4 kg-t fogytam.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!