Kezdőoldal » Fogyókúrák » Dukan diéta » Estére farkas éhség kap el....

Estére farkas éhség kap el. Ha eszek hízok, ha nem eszek meg idegbeteg vagyok, de ha eszek meg hízok. Mit lehetne tenni a farkas éhség ellen illetve mit egyek estére hogy ne hízak?

Figyelt kérdés
fogyókúra,

#diéta #fogyókúra #megoldás #éhség csökentés
2014. febr. 17. 14:00
1 2 3
 21/23 gungasam ***** válasza:

Ennyi okos válasz után én már szinte le se merem írni a javaslatom.Fokozatosan(vagy hirtelen) szokj le a vacsiról. Teljesen.Meg lehet csinálni, a gyomor hozzászokik és Te is.

Könnyebb akkor ha annyira kifáradsz , hogy hamar és jól alszol el. Ehhez kell a fizikai tevékenység, lehetőleg jó levegőn.

2014. márc. 9. 22:20
 22/23 anonim ***** válasza:

Bármit le szabad írni.. és ha még meg is indokolja valaki, hogy miért kell elhagyni a vacsorát, hát az még fantasztikusabb.

Mert egyelőre erre két magyarázat van, az egyik a késői órákban az alacsonyabb emésztőenzim aktivitás (keletiek 'szervórája' nyomán) illetve nyugaton a vacsora kalóriatartalmának kihagyása.

Engem egyik válasz sem győz meg olyan hihetetlen mértékben.. Én vacsipárti vagyok amíg nem adódik igazi ok amiért el kellene hagyni.

2014. márc. 9. 22:26
 23/23 idrzsupos ***** válasza:

A tünetek a magas inzulinszint, inzulinrezisztencia tünetei.

Sok a bevitt kalória, ált. napi 2-3 evés miatt a szervezet sokat véli úgy, hogy éhezik, ezért minden molekulát feldolgoz és raktároz.

Akinek a bevitt kalória több, mint a ledolgozott-felhasznált- az hízik, az inzulin-rezisztencia tovább romlik.

Megoldás: napi 5-6x fél adagot enni, 0 cukor, mini tészta és mini kenyér.

+ napi 1 testedzés- ami zsírégetésig tartson. (ha beteg, túlhízott, akkor a tornát, evést is szakember irányítsa)

2014. ápr. 30. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!