Estére farkas éhség kap el. Ha eszek hízok, ha nem eszek meg idegbeteg vagyok, de ha eszek meg hízok. Mit lehetne tenni a farkas éhség ellen illetve mit egyek estére hogy ne hízak?
Ennyi okos válasz után én már szinte le se merem írni a javaslatom.Fokozatosan(vagy hirtelen) szokj le a vacsiról. Teljesen.Meg lehet csinálni, a gyomor hozzászokik és Te is.
Könnyebb akkor ha annyira kifáradsz , hogy hamar és jól alszol el. Ehhez kell a fizikai tevékenység, lehetőleg jó levegőn.
Bármit le szabad írni.. és ha még meg is indokolja valaki, hogy miért kell elhagyni a vacsorát, hát az még fantasztikusabb.
Mert egyelőre erre két magyarázat van, az egyik a késői órákban az alacsonyabb emésztőenzim aktivitás (keletiek 'szervórája' nyomán) illetve nyugaton a vacsora kalóriatartalmának kihagyása.
Engem egyik válasz sem győz meg olyan hihetetlen mértékben.. Én vacsipárti vagyok amíg nem adódik igazi ok amiért el kellene hagyni.
A tünetek a magas inzulinszint, inzulinrezisztencia tünetei.
Sok a bevitt kalória, ált. napi 2-3 evés miatt a szervezet sokat véli úgy, hogy éhezik, ezért minden molekulát feldolgoz és raktároz.
Akinek a bevitt kalória több, mint a ledolgozott-felhasznált- az hízik, az inzulin-rezisztencia tovább romlik.
Megoldás: napi 5-6x fél adagot enni, 0 cukor, mini tészta és mini kenyér.
+ napi 1 testedzés- ami zsírégetésig tartson. (ha beteg, túlhízott, akkor a tornát, evést is szakember irányítsa)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!