Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » Mégis mit egyek? Eléggé...

Mégis mit egyek? Eléggé válogatós vagyok.

Figyelt kérdés

Szóval Atkinsezek, de egy-két étel alapból kiesik: nem szeretem a tojást,gombát, legtöbb zöldséget, májat, halat...

A hússal meg már nem tudok mit kezdeni, hogy jó is legyen. :S Nem szeretem az ilyen tejfölös,rakott dolgokat...

Ti miket esztek? Leírnátok egy-két tippet, mit kezdjek a hússal, hogy változatos legyen? :)

Előre is köszi. :)

2010. júl. 11. 14:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
az hogy válság van nem jó válasz.Ha fogyni akarsz....ezek az ételek szükségesek.Meggyorsírtság az anyagcserédet,kitúrják a felesleges zsírokat,egészségesebb leszel tőle,méregtelenít stb.a tojás remek fehérje forrás,a gabona pedig jó szénhidrát amit a tested felhasználhat.Vagy is azt jelenti hogy MINŐSÉGI.Zöldség jó de este már ne egyél se gyümölcsöt se zöldséget.A hal pedig kihagyhatatlan úgyszintén.Ha utáana jársz olvass róla.Meglátod hasznosak.A tejfölös,és rakott dolgokkal hogy akarsz fogyni????NEEe.ÍGy van legyél válltozatos. de ne rakott kajákkal.
2010. júl. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!