Szerintetek is nagyon válogatós vagyok, vagy csak még nem született meg a nekem való kutya?
Az a helyzet,hogy első kutyát szeretnék vásárolni. Van pár fontos tényező a személyiséggel kapcsolatban,de eddig még nem találtam meg a nekem valót. Lehet azért mert tulságosan is tökéletesre vágyom,vagy nemtudom. Mindben találok valami kis hibát,vagy olyat ami nemtetszik. Segítenétek?
Fontos lenne hogy megvédjen,vagy legalább ne legyen félénk,ne legyen túl beteges,vagy túltenyésztett,de azért harcikutyát se szeretnék. Fontos lenne hogy nagyon hűséges és kötödö legyen a gazdihoz,és lehetöleg nagyobbacska. Ár,szőr,testalkat nemszámít. Max hogy ne nyáladzon.
Nekem az a véleményem, hogy tökéletes kutya nincs, kompromisszumokat kötni kell. Viszont amikor a saját kutyáimra gondolok, akkor szándékosan semmi negatív nem jut eszembe.... Van amikor bosszankodok rajtuk, de ha direkt kellene mondani akkor nem tudnék. De ehhez bele kell szeretni először valamelyik fajtába. Amikor megkaptam én sem voltam odáig a fajtáért, de aztán megismertem és imádom.
Amúgy mellékesen, szerintem az agár egyáltalán nem illik a leírásodhoz, de most nem is ez a kérdés.
Nem tudom miért lett lepontozva a második válaszom..
Ezek szerint itt még soha senkinek nem volt keverék kutyája, csak mert az a trendi ha vesz egy 50ezres fajkutyát..? Röhej.
Ezek pont a dobermannra illenek:))))
Egyénként: Ha már találsz egy olyan kiskutyát, ami jó idegrendszerű, nem fosós, akkor már minden kritériumnak meg fog felelni. Amelyik kutyával foglalkoznak, az hűséges, és kötődő (sokszor még az is amelyikkel nem) A szőr, tartási körülmény szempontjából lényeges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!