Szeretném a nyár folyamán eltünteti a hasamról a felesleget! Adnátok pár tippet, mit egyek, mert eléggé (nagyon) válogatós vagyok?
13 vagyok, és eldöntöttem, h a nyáron kicsit lefogyok (ne gondoljatok drasztikus változtatásra). Csakhogy, az a gond, h a banánon, almán és a narancson kívül semmi gyümölcsöt, zöldséget nem bírok megenni!:( pedig higgyétek, próbáltam..:|
nem eszem sok édességet, a nyáron kifogok (remélem)menni úszni, futni, csak hát az étrendemmel van a gond..=(
ha tudnátok adni vmi tippet olyan kajákra, amik egészségesek, nem hízlalnak, és még me is bírnám őket enni.. nagyon megköszönném!=)
esetleg sportra, tornára is jöhetnek a tippek!
köszii
A szalámi az nem kicsit hízlal...
Helyedbe inkább valami mást tennék bele.
Amúgy meg google-->diétás mintaétrend keresés
Szia!
Sokszor a fogyáshoz vezető út nem olyan nehéz, mint ahogy halljuk. Az első hetekben mindössze annyit kell tenned, hogy megválogatod, hogy mit eszel, és nem a kalória szerint, hanem a szénhidráttartalma szerint. Általában minden termékre rá van írva a szénhidráttartalma, a lényeg, hogy egy nap 20 g szénhidrátnál ne fogyassz többet. Kb. a második napra a felgyűlt szénhidrát a szervezetedből kiürül (esetleg ingerlékenységgel, vagy kis fejfájással járhat ez a pont, de egy szem gyógyszer és többet már nem fogod érezni). Ezután a szervezeted mivel nem kap több szénhidrátot -csak amennyi a működéséhez szükséges-, elkezdi lebontani a raktározott zsírokat. Itt beindul a fogyás. Kb. 2 kg/hét lesz. Ha mozogsz is hozzá, akkor ezt növelheted. Mikor már kezded elérni a kívánt súlyt fokozatosan növelheted a napi szénhidrát bevitelt (5 grammal), hetente. Ezután meg kell majd keresned azt a szénhidrátmennyiséget, amitől nem fogysz, de nem is hízol és azt kb. betartani. Elsőre kevésnek tűnhet a 20 g/nap szénhidrátbevitel, de be lehet tartani, a húsok korlátlanul fogyasztahtók pl. Jó tanács: ha valamire nincs ráírva a szénhidráttartalma keresd meg a google-ban vagy hasonló helyeken :). A súlyod minden nap megmérheted, de kb ugyanabban az időpontban érdemes,a reggeli mosdó után:) h követni tudd az eredményt.
Sok sikert hozzá :)
utolsó válaszoló: nagyon köszíí=)
tök jó a tanácsod, ki is próbálom, csak az lenne a kérdésem még, h szted mik azok a kaják egy nap, amennyit megtudnék enni és 20g szénhidrát van bennük összesen?
20g ch az iszonyú kevés.
És nemcsak hogy nem elég, hanem már káros is, ilyen keveset enni, kb egy joghurtba van annyi, kis túlzással.
diétázni végső fázisban 1g ch/testsúlykilógram. azaz ha 60kg vagy akkor 60*1=60
ezzel simán letudsz fogyni, mozgás nélkül is, de mozgással iszonyú hasznos lesz.
de szerintem még az a 60g ch is nagyon kevés.
szerintem próbáld meg a 100at, és ha nem fogysz, akkor lehet csökkenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!