Mégis mit egyek? Eléggé válogatós vagyok.
Szóval Atkinsezek, de egy-két étel alapból kiesik: nem szeretem a tojást,gombát, legtöbb zöldséget, májat, halat...
A hússal meg már nem tudok mit kezdeni, hogy jó is legyen. :S Nem szeretem az ilyen tejfölös,rakott dolgokat...
Ti miket esztek? Leírnátok egy-két tippet, mit kezdjek a hússal, hogy változatos legyen? :)
Előre is köszi. :)
Hát ezzel én is így vagyok...:D
Ha a legtöbb zöldséget nem szereted,akkor ott vannak azok amiket szeretsz:D
zabálj zsírt magában, Atkins tata túlsúlyosan és szív- és érrendszeri problémákkal halálozott el, megéri szerinted?
egy normális kiegyensúlyozott étrend és sport nélkül sose lesz normális a testtömeged, ÉLETMÓDVÁLTÁS!!!!!!!!
v
A kérdésre a válasz:
Írd össze azokat a zöldségeket, amiket szívesen fogyasztasz, csinálj belőlük salátát, rakhatsz bele sajtot, stb...
A hús pedig tud változatos lenni különböző fűszerekkel, elkészítési móddal, nagyon sok recept van az interneten, legtöbbje kis variálással, kreativitással használható.
(Pl. [link]
Atkins nem abba halt bele, amit fentebb írt az informálatlan válaszadó.
Angolul tudóknak:
"On April 8, 2003, at age 72, a day after a major snowstorm in New York, Atkins slipped on ice while walking to work, hitting his head and causing bleeding around his brain. He lost consciousness and went into a coma on the way to the hospital. He spent nine days in intensive care, before dying of his injuries on April 17, 2003." (Forrás: Wikipedia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!