14 eves vagyok es 50 kg. Fogynom kene? Neha ugy erzem DAGADT vagyok. Mit szoltok?
Akkor most elmondom,h én meg 19 éves vagyok és 46 kg,szintén 168cm. Talán híznom kellene?!?! Hát persze, h kéne de egyszerűen nem megy:s Anyukám 40 éves 165 cm magas,48 kg pedig szült 3 gyereket...! 7 éves korom óta állandó problémám a súlyom,egyszerűen nem tudok beletörődni,h ilyen sovány vagyok bármivel próbálkozok is:S
pedig már itt lenne az ideje,h elfogadjam magam,hiszen a barátom 2 és fél éve pont ilyennek szeretett meg,és bár azóta próbált segíteni,támogatni a (sikertelen) hízókúráimban,de így is minden nap elmondja,h milyen gyönyörű és milyen csodálatos vagyok (: - és hiába,még a jóképű barátom se tud segíteni az önbizalomhiányomon!!!
ha tényleg DAGADTnak érzed magad,írd be a googlebe,h dagadt lány-komolyan hasonlítasz rájuk?!- ha igen,keress fel egy orvost,aki majd pszichológushoz is elküld... de nem kéne előbb a barátnőidet megkérdezni?
ha meg csak azért írtál,mert arra számítottál,h majd mindenki a majdnem "tökéletes" alakodat fogja fényezi,akkor szégyelld magad :P
Szia!
Én is 14 éves vagyok(mellesleg lány)46kg és 163 cm.
Nem vagy kövér,de nem is vagy anorexiás.
A legjobb barátnőm is 168cm és 14 éves mint Te,csak ő majdnem 60kg. Megnézheted ezt az oldalt,normál testsúlyod van,megnéztem:)
Ne aggódj!Ez normális ilyen idős korban,egyszer van étvágyad egyszer nincs.Ez természetes.Most vagyunk serdülő korban:) Ráadásul ebben a nagy melegben nem csodálom, én is alig eszem valamit mostanában..ha meg egyébként sincs étvágyad (télen,ősszel...)akkor meg ilyen vagy nem eszel túl sokat, de igen lehet,van némi igazság abban amit írtak páran az anorexiával de ez még NEM az! Csak ne forduljon komolyra a dolog,mert akkor tényleg el kell menned dokihoz;)
Remélem nem így lesz:D
Sok sikert a továbbiakban:)
Üdv! 14/L
Előző:De igen is betegség.
Benne voltál?Volt már valamilyen étkezési zavarod?
Ha igen akkor nem mondod ezt.Ha nem,akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!