Kezdőoldal » Fogyókúrák » Atkins diéta » 14 eves vagyok es 50 kg....

14 eves vagyok es 50 kg. Fogynom kene? Neha ugy erzem DAGADT vagyok. Mit szoltok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 10:40
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
Ajánlom a sok idegeskedést és megteszi hatását és az étrenden sem kell változtatni :)
2010. júl. 12. 21:21
 22/47 anonim ***** válasza:

164 cm vagyok, 53 kg, 13 éves... hosszú, formás lábak, közepes mell. És fülem ketté áll, amikor valaki azon filózik kövér-e, ilyen súly adatokkal. Nem igaz hogy ennyire nincs önképed o.O ne az adatokat nézd. Nézz tükörbe. Lefolyik rólad a háj, vagy szép vagy? Szép vagy. Akkor meg? >.< uhhh...

És attól mert van egy marék hasad, sőt mi több! Van a hasadon bőr, ami amikor ülsz összeráncosodik, attól ne omolj össze, és ne gyakorikérdéseken vigasztaltasd magad.

üdv: egy gonosz, tűzrevaló leányzó.

2010. júl. 12. 21:24
 23/47 anonim válasza:
Túl sok tv-t meg tinimagazint olvasol. Meg hülyék a barátnőid! Vonulj zárdába, a magadfajta média által könnyen vezethető egyéneknek ott a helye, ott legalább csak egy-fajta hülyeséggel lennétek konfrontálva
2010. júl. 13. 02:02
 24/47 anonim ***** válasza:

(Nem olvastam el mit írtak eddig.)

Sovány vagy a magasságodhoz képest.

Járj úszni, sportolni. Közben figyelj oda az étkezésedre, egyél renszeresen.

2010. júl. 13. 19:07
 25/47 Szabó Pista bácsi válasza:

Ha úgy gondolod kövér vagy, akkor orvoshoz kell fordulj, mert a fejedben van a baj! Egyél mindent kedvedre, mozogj sokat és meglátod szépnek fogod magad találni.

Alapvetően te önbizalomhiányban szenvedhetsz, mert talán csúnya vagy!!!!

2010. júl. 14. 10:08
 26/47 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Elég régóta küzdök étkezési zavarokkal és hosszú távon de még rövid távon sem felemelő érzés. Azt javaslom ne a mérleget nézd, tudom közhely de így van, mivel a súlyod rengeteg mindentől függhet pl a csontozatodtól is. Ezért ne a mérlegre fókuszálj hanem a centikre, de fogynod szerintem sem kell. Ha mégis karcsúsodni akarsz, mert nem érzed jól magad a bőrödben kezdj el sportolni és hidd el csak elkezdeni nehéz, ne egyél csokit chipset cukrot mekis szarokat és ne igyál cukrosat. Egyszóval étkezz egészségesen (AMI NEM FOGYÓKÚRA, KOPLALÁS, ÉS TÁRSAIK) és sportolj rendszeresen. Meg lesz az eredménye.

2010. júl. 14. 10:11
 27/47 anonim válasza:
10:11es vagyok azt lehagytam hogy ha ezeket megcsinálod és rendszeresen sportolsz egészségesen étkezel akkor az önbizalmad is nőni fog, nem tudom tényleg beteg vagy e, de ezek segítenek hiszen minden nap úgy fekszel le hogy ma is mindent megtettél az egészséged érdekében
2010. júl. 14. 10:22
 28/47 anonim válasza:
nyugi,egyáltalán nem vagy dagadt, az egyik osztálytársam már 13 évesen is 130 kiló :S de komolyan
2010. júl. 14. 10:37
 29/47 anonim válasza:

Az egyik osztálytársam közel 120kg.Ő mégsem érzi magát kövérnek...pedig az:) gondolj bele,hogy magad mellé állítod és összehasonlítod magad vele.Amúgy ő 13éves.Nem vagy kövér,pont jó vagy,van olyan mikor én sem kívánom a kaját és ne eszek 1-2napig,de én nem vagyok anorexiás és sztem te sem.

12/L

2010. júl. 15. 12:07
 30/47 anonim válasza:

0:37 akkor ugyanaz a helyzet nálad is mint nálam...nekm is kb. annyi kiló az oszt.társam.

Előző voltam.

am melyik városban lax? lehet,hogy egy emberről beszélünk

2010. júl. 15. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!