14 eves vagyok es 50 kg. Fogynom kene? Neha ugy erzem DAGADT vagyok. Mit szoltok?
Ha szeretnél egy társat,akkor írj privit.Én is étkezési zavaros vagyok...vagyis folyton ezt mondogatják nekem :S
Pedig én nem érzem magam betegnek.:/
14/L
Utolsó vagyok :D ezt lehagytam:
16/F
fordulj orvoshoz,szakemberhez!!!mindenképp!!!tudom,nem másnak kellene megmondania,h mit tegyél v. ne tegyél,de sajnos - az esetedben is - te egyedül nem vagy "képes" magadon segíteni!!! - ne a rossz értelmében értsd ezt!!!
tuti,h vmi lelki problémára vezethető vissza :((( nagyon rossz állapot ez amiben vagy!!!
a sok barom,pedig aki olt téged,szerencsére nem tudja mi is a problémád,mivel ők nem tapasztalták ezt saját bőrükön!tudod, könnyű azt mondani,h minden fejben dől el és csak elhatározás kérdése az egész...
kívánom,h gyógyulj ki belőle!!!
szintén nem negatívként mondom,de lehet,h a "keménységet és a bevállalósságot" is pont annak a "gyengeségnek,sérülésnek" a leplezésére tünteted fel magaról, magaddal szemben és a külvilág felé...valamelyest én is ilyen voltam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!