A tökmag hizlal? Vagy lesznek tölle miteszerek?
A tökmag hizlal,és pattanásos vagy akár miteszeres is lehet a bőröd mert zsíros magról van szó..
Megjegyzés:Nem kellett volna az első írót lepontoznod,mert tényleg írhatnál helyesen is,ha már kérdést írsz ki..
Amikor írsz neked nem húzza alá pirossal a helyesírási hibákat??
Nem a 10 deka tökmagtól hízik el!!Olvasd a kérdést!!
"anyum sok tökmagot vesz mindig és a szobámba felviszek 1-2-ö csomagal"...Na ezért hizlal.Mert rendszeresen eszi...
A kenyér sem hizlal ha csak hetente 1 szelet kenyeret eszel,de ha minden nap több szelet kenyeret eszel akkor már hizlal!!És zsíros mag,ahogy írták,és pattanásos is lehetsz tőle...
tényleg nem értem az ilyen kérdéseket, a "ketchup hizlal?", a "tökmag hizlal?", nem kell ennyire drasztikusan venni ezt, gondolom senki nem fog 2 kiló ketchup-ot v tökmagot megenni naponta.
esetleg akkor híznál tőle...
Utolsó válaszoló: Nem hiszem hogy a sok kenyértől lesz szálkás a hasad. Gondolom sokat sportolsz. Vagy lehet hogy neked ilyen a testalkatod, esetleg örökölted.
Ha sok tökmagod eszel de sokat mozogsz is akkor nem lesz gond. Ha viszont a bőröd miatt is aggódsz akkor szerintem csökkentsd a tökmag zabálást. Ha könnyen zsírosodik a bőröd akkor meg főleg!
Nem értem mit kell túlbonyolítani a dolgot, ha érzed hogy hízol akkor kevesebbet kell enni belőle. Ha nem, akkor nem.
Egy egyszerű mérleggel könnyen le lehet ellenőrizni.
Édes Istenem... "tölle" és "2-ö"...
a nyelvtan órán való odafigyelés mindenképp fogyaszt. próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!