Jók lesznek ezek az ételek holnapra?
Reggeli: 2 szelet puffasztott rizs felvágottal
tizórai: gyümölcs v. zöldség
ebéd: pörkölt(sajnos ezen nem tudok változtatni, de keveset eszek belőle)
uzsonna:gyümölcs v. zöldség
vacsora: kefir egy kis szilvával
Miért kevés?Mert nem sok olyan van amitől lesz energiád akár mozogni,a fogyás meg mozgás melett jó,amúgy meg ha visszatérsz a normál étrendhez ami majd eljön akkor majd hamar visszaszalnak a kilok mert örülnek h kajához jutnak.
Szupi ez azöldség gyümi kombináció,de azért mondjuk a reggeli jó lenne ha tartalmasabb lenne ugyanis ez az lendületet a naphoz,mondják is reggelizz úgy mint egy király....!Fött étel fontos úgyhogy nem kell keresztbe lenyelned magad csak mert pörköltet kell enned,egyél is.
Szia!
Én a reggeli mellé, ami forró vízzel puhított zabpehely, szoktam még enni 1-2 főtt tojást és mindig ilyenkor iszom a vitamin turmixom: egyszerű pezsi tabletta (kalcium+magnézium) és 2 dl 100%-os gyümölcslé.
Az ebédből 1 tányérral, ha eszel, tök jó: pörkölt+köret (főtt burgonya pl.) De amúgy én ma rakott krumplit eszek. :) Nálam az ebéd (dél-egy fele) az, ami bármi lehet, amit anyu főz, de szigorúan csak egy tányérral eszek belőle (persze az extra zsíros kaják felejtősek, de a pörkölt, akár még a spagetti is belefér :).
Én olyan 5-6 fele eszek utoljára (bár tény, h. 8-9 fele már ágyban vagyok). Akkor van a vacsi/uzsonna egybe: 1 pohár tej/joghurt a menü és gyümölcs/zöldség.
szerintem is kevés
ebéden nem is kell változtatni, mehetne hozzá egy kis rizs is, pörköltből meg főleg a husokat szed ki ne a szaftot(villával kiszeded azt kész, összekevered a rizzsel-rizseshús már megvan a főétel, hozzá saláta, csalamádé, kovászos ubroka, káposzta-paradicsom, uborkasaláta stb
tízórai gyümölcsöt egyél, a zöldséget pedig csapd a reggelihez és kevés a reggeli 2 rizskocka nagyon kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!